Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Μποχωρίδης και Γουάιτ ενόψει Αρμάνι

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν Μποχωρίδης και Γουάιτ ενόψει Αρμάνι

Δύο πολύ σημαντικές επιστροφές θα έχει ο Δημήτρης Πρίφτης, ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από τη Ζάλγκιρις Κάουνας και αύριο (4/3, 21:00) θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Πράσινοι είχαν παραταχθεί με μόλις εννέα παίκτες απέναντι στους Λιθουανούς, συν τον Οκάρο Γουάιτ που ήταν ανέτοιμος και αγωνίστηκε για λιγότερο από δύο λεπτά στο παιχνίδι.

Μετά και τη σημερινή (3/3) προπόνηση όμως, ο Δημήτρης Πρίφτης αναμένεται να έχει δύο ακόμα επιλογές ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιταλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Γουάιτ είναι πολύ καλύτερα και αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο, μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στην ποδοκνημική. Ακόμα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το θέμα που είχε στη μέση του.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τον αρχηγό του «τριφυλλιού» να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να αναμένεται από μέρα σε μέρα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Στέφαν Γιόβιτς έκανε αποθεραπεία για να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ