Αυτή είναι η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Αυτή είναι η βαθμολογία της Euroleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τις σημερινές αναμετρήσεις.

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στη Euroleague.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη επί της Μονακό, με τους Καταλανούς να παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ρεκόρ 21-5, ενώ οι Γάλλοι έπεσαν στο 14-14 κρατώντας όμως τη θέση τους στην οκτάδα.

H Αναντολού Έφες πήρε το τουρκικό ντέρμπι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ανεβαίνει στο 14-12 και την έβδομη θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας. Από την άλλη, το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς έπεσε στο 12-13 και έχασε έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην οκτάδα.

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Μπασκόνια, με τους Σέρβους να βελτιώνουν το ρεκόρ τους στο 11-15, όντας πλέον στην 13η θέση, ενώ οι Βάσκοι έπεσαν κάτω από τον Παναθηναϊκό, με αυτούς πλέον να είναι στην 17η θέση με ρεκόρ 7-19.

Η Άλμπα Βερολίνου πήρε τη νίκη κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας, μέσα στη Γερμανία, ανεβαίνοντας έτσι στο 10-16 και την 14η θέση, ενώ την ίδια στιγμή, οι Λιθουανοί δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το καλό σερί που είχαν χτίσει το τελευταίο διάστημα, παραμένοντας τελευταίοι με 6-20.

Υπενθυμίζεται πως Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνικς Καζάν αποβλήθηκαν μέχρι νεoτέρας από τη διοργάνωση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ