Μάλαγα – Ολυμπιακός : «Όταν χάνεις δεν σε νοιάζει η απόδοσή σου» τόνισε ο Μιλουτίνοφ

Μάλαγα – Ολυμπιακός : «Όταν χάνεις δεν σε νοιάζει η απόδοσή σου» τόνισε ο Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το τέλος της αναμέτρηση με τη Μάλαγα δεν ήθελε να σταθεί στην καλή του μέρα αλλά στην ήττα της ομάδας του, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον Βασίλη Σπανούλη.

O Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μάλαγα, εννοείται πως ήταν στεναχωρημένος για την ήττα της ομάδας του, αλλά δεν ξέχασε να δώσει συγχαρητήρια στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σέρβος σέντερ υποστήριξε αρχικά ότι: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και πήραν το προβάδισμα. Εμείς προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να αντιδράσουμε και τα καταφέραμε, όμως, δεν ήταν αρκετό. Συνεχίζουμε την δουλειά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Αναφορικά με το νταμπλ νταμπλ και την καλή του εμφάνιση, είπε πως: «όταν χάνεις δεν σε νοιάζει η δική σου απόδοση. Ούτε και εγώ ξεκίνησα καλά» για να κλείσει αναφορικά με το ρεκόρ του Ολυμπιακού λέγοντας ότι «Συγχαρητήρια στον Σπανούλη. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Θεωρώ πως θα διευρύνει το ρεκόρ του και θα είναι πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσει κάποιος άλλος παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ