Νέο «σπίτι» για την Αρμάνι Μιλάνο το 2026

Νέο «σπίτι» για την Αρμάνι Μιλάνο το 2026

Η Αρμάνι Μιλάνο θα αποκτήσει το νέο της «σπίτι», χωρητικότητας 16.000 θεατών, μετά το τέλος των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2026.

Η πόλη του Μιλάνο έχει επιλεγεί για να φιλοξενήσει τους επόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το 2026.

Έτσι λοιπόν για τις ανάγκες των αγώνων η ιταλική πόλη θα αποκτήσει ένα νέο κλειστό υπερσύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις του χόκεϊ επί πάγου.

Μόλις οι αγώνες ολοκληρωθούν, το Palaitalia, όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του γηπέδου θα περάσει και στα χέρια της Αρμάνι Μιλάνο. Πρόκειται για νέο υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο χωρητικότητας 16.000 θεατών. Οι 15.000 από αυτούς θα βρίσκονται στις εξέδρες, ενώ οι υπόλοιποι στα πολυτελή θεωρεία.

Την παρουσίαση του νέου γηπέδου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος του Μιλάνο Μπέπε Σάλα. Όσον αφορά το τωρινό γήπεδο που αγωνίζεται η Αρμάνι το Mediolanum Forum, χτίστηκε το 1990 και σε διάστημα 32 ετών έχει αλλάξει πολλά ονόματα, ενώ έχουν γίνει και αρκετές διαφοροποιήσεις και βελτιώσεις, με τελευταίες το 2014, καθώς φιλοξένησε το Final Four της Euroleague, ενώ και μετά το 2017 έχουν γίνει παρεμβάσεις στο γήπεδο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ