Επίσημο: Τέλος ο Λούντμπεργκ από την ΤΣΣΚΑ

Επίσημο: Τέλος ο Λούντμπεργκ από την ΤΣΣΚΑ

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Ίφε Λούντμπεργκ, που έλυσε τη συνεργασία του και επίσημα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ίφε Λούντμπεργκ, ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δανό γκαρντ να είναι ακόμη ένα παίκτης της ρωσικής αρκούδας που «τελειώνει» από το ρόστερ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τον Λούντμπεργκ να αποφασίσει να φύγει από τη Μόσχα με την οικογένειά του, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Λούντμπεργκ μετακόμισε την περσινή σεζόν στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, μετρώντας μαζί της 65 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχοντας κατά μέσο όρο 10,4 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δανός στην ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ:

«Δυστυχώς εξαιτίας της κατάστασης έπρεπε να πάρω μία πολύ δύσκολη απόφαση. Μία απόφαση με βάση την ασφάλεια και τη ζωή της οικογένειάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το σταφ της ΤΣΣΚΑ, τον οργανισμό και προσωπικά τον Αντρέι Βατούτιν, τη Ναταλία Φουράεβα και φυσικά τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων γι’ αυτό. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ. Που με δέχθηκαν στην ομάδα τους και την στήριξή τους σε μένα και την οικογένειά μου καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου. Σας ευχαριστώ για όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ