ΜακΚίσικ: «Το μυαλό μας στην άμυνα με Ζάλγκιρις, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Παναθηναϊκό»

ΜακΚίσικ: «Το μυαλό μας στην άμυνα με Ζάλγκιρις, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Παναθηναϊκό»

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ έκανε ειδική αναφορά στην άμυνα για το ματς με τη Ζαλγκίρις, ενώ εξήγησε ότι ακόμα δεν σκέφτεται κανείς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

O Σακίελ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο κομβικό ματς με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, αλλά και στο ντέρμπι «αιωνίων» που έρχεται με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των ερυθρολεύκων είπε λίγο πριν από την αναχώρηση για τη Λιθουανία ότι η άμυνα που θα παίξει η ομάδα του με τη Ζαλγκίρις θα κρίνει το ματς, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν σκέφτεται το ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ένταση θα παίζει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να βγούμε με το μυαλό μας στην άμυνα, ώστε να δώσουμε από νωρίς τον τόνο και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ: «Σίγουρα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και την κάθε προπόνηση ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εστιάζουμε αποκλειστικά σε αυτό».

Για την περσινή ήττα στο Κάουνας: «Ήταν μια σκληρή ήττα και μια δύσκολη περίοδος, όμως, τώρα είναι μια νέα σεζόν, μια νέα χρονιά, οπότε αύριο θα πρέπει να ‘κανονίσουμε’ τη δουλειά».

Για το αν είναι έτοιμος να «γράψει» αλλιώς την ιστορία αυτή τη φορά: «Το ελπίζω. Αυτό είναι το σχέδιο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ