ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Ζαλγκίρις μπορεί να έκανε την έκπληξη απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να είχε επικρατήσει στα 3/4 περασμένα παιχνίδια που έδωσε στην Ευρωλίγκα, αλλά βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-20.

Ο Ολυμπιακός ερχόταν από τέσσερις σερί νίκες στην Ευρωλίγκα πριν ηττηθεί την περασμένη αγωνιστική. Επικράτησε στην έδρα της Μπασκόνια (62-72) πριν νικήσει και τις Εφές, Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν (88-98), με την απώλεια να έρχεται στην έδρα της Άλμπα (90-75). Παραμένει πάντως στην 4 η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ
16-10.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 20:00 της Τρίτης.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Δεν είναι καλό τάιμινγκ να ακολουθεί ντέρμπι μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρθηκε στο ματς με τη Ζαλγκίρις, αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πριν από την αναχώρηση για το Κάουνας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις: «Η Ζαλγκίρις παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια, με πολύ πειστικές εμφανίσεις. Παίζουν πολύ σκληρά στην άμυνα και με μεγάλο κίνητρο, εντελώς αντίθετο με την βαθμολογική θέση που έχουν. Όμως, όπως είχα πει και λίγες μέρες πριν, όλες οι ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικούς στόχους, έχουν ποιότητα, καλούς προπονητές, καλούς παίκτες και διάθεση να παίζουν. Επίσης, επέστρεψαν και κάποιοι τραυματίες και παίζουν πλέον πολύ καλά. Είναι αυταπόδεικτο, κέρδισαν την Ρεάλ εύκολα εκεί, κέρδισαν και την Μπαρτσελόνα, οπότε καταλαβαίνετε το μέγεθος της δυσκολίας του παιχνιδιού».

Για το αν θεωρεί πως το τάιμινγκ είναι καλό, δεδομένου πως ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (17/3): «Όχι δεν θεωρώ πως είναι καλό, γιατί πάντα τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα. Όμως, εμείς έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας και από αυτά πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το πρώτο. Προσπαθώ να πείσω τους πάντες πως αυτό είναι το σημαντικό. Από το βίντεο που είδαν οι παίκτες μας κατάλαβαν ότι παίζει πολύ σκληρά η Ζαλγκίρις. Πιέζει πολύ στην άμυνα. Η επιστροφή του Λοβέρν έχει κάνει πιο ορθολογικά τα πράγματα όσον αφορά στο πως παίζουν. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Θα πρέπει να ματσάρουμε τη σκληράδα που παίζουν. Αυτό είναι το πρώτο. Αν δεν το κάνεις αυτό, αν πας να παίξεις μόνο με το ταλέντο και με το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, δεν έχεις τύχη. Πρέπει να είσαι στο ίδιο επίπεδο όσον αφορά την σκληράδα».

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | ΜακΚίσικ: «Το μυαλό μας στην άμυνα με Ζάλγκιρις, δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Παναθηναϊκό»

Ο Σακιέλ ΜακΚίσικ έκανε ειδική αναφορά στην άμυνα για το ματς με τη Ζαλγκίρις, ενώ εξήγησε ότι ακόμα δεν σκέφτεται κανείς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ένταση θα παίζει σημαντικό ρόλο. Θα πρέπει να βγούμε με το μυαλό μας στην άμυνα, ώστε να δώσουμε από νωρίς τον τόνο και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ: «Σίγουρα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και την κάθε προπόνηση ξεχωριστά. Σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα. Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και εστιάζουμε αποκλειστικά σε αυτό».

Για την περσινή ήττα στο Κάουνας: «Ήταν μια σκληρή ήττα και μια δύσκολη περίοδος, όμως, τώρα είναι μια νέα σεζόν, μια νέα χρονιά, οπότε αύριο θα πρέπει να ‘κανονίσουμε’ τη δουλειά».

Για το αν είναι έτοιμος να «γράψει» αλλιώς την ιστορία αυτή τη φορά: «Το ελπίζω. Αυτό είναι το σχέδιο!».

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ