Ο Ουόκαπ επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος (pics)

Ο Ουόκαπ επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού θα είναι το πρόσωπο της βραδιάς, καθώς επιστρέφει στη «Zalgirio Arena» για πρώτη φορά ως αντίπαλος.

Στο Κάουνας για το εξ αναβολής παιχνίδι με την Ζαλγκίρις (20:00) για την 19η αγωνιστική της Euroleague βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Τόμας Ουόκαπ να επιστρέφει στον τόπο του… εγκλήματος.

Ο Αμερικανός γκαρντ πριν έρθει στην Ελλάδα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού έπαιξε για τρία χρόνια στη Ζαλγκίρις (2018-2021) και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του λιθουανικού συλλόγου.

Ο Τόμας Ουόκαπ συνδύασε το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες της Ζαλγκίρις και εκτόξευσε στα ύψη τις μετοχές του στο μπασκετικό χρηματιστήριο.

Απόψε, όπως είναι απόλυτα λογικό, θα είναι το πρόσωπο της βραδιάς, καθώς επιστρέφει στη «Zalgirio Arena» για πρώτη φορά ως αντίπαλος.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί πλέον να μην αγωνίζεται στη λιθουανική ομάδα, ωστόσο, έχει άψογη σχέση με τον κόσμο, αλλά και με τους πρώην συμπαίκτες του, με την Ζαλγκίρις να ανεβάζει φωτογραφίες από την επιστροφή του Ουόκαπ στο Κάουνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ