ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Μονακό επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Εφές (102-80) και έτσι συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη ώστε να παραμείνει στην οκτάδα. Τα πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα, ενώ βρίσκεται στην τελευταία θέση που δίνει θέση στα νοκ-άουτ με ρεκόρ 11-13.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στις 6/7 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε στην Ευρωλίγκα, με τελευταία τη μεγάλη επικράτηση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (101-73). Ανέβηκε στην 3 η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 17-8 και αν επικρατήσει απόψε, θα φτάσει σε ρεκόρ τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία χτες ηττήθηκε στην Τουρκία.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 22:00 της Τετάρτης.

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Η Μονακό δεν είναι μόνο ο Τζέιμς»

Στο σύνολο της Μονακό στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τους Μονεγάσκους και όχι στην ποιότητα του Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα τρία ματς που απομένουν. Είναι περισσότερα για τις άλλες ομάδες που διεκδικούν το πλεονέκτημα μαζί με εμάς, αλλά εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και το πρώτο ματς από τα δύο που έχουμε μπροστά μας στη Γαλλία που είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Μονακό. Η Μονακό είναι πολύ δυνατή ομάδα, παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, κάτι που δείχνουν και τα αποτελέσματά της. Είναι σε πολλές στατιστικές κατηγορίες ψηλά σε ό,τι αφορά την επίθεση, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα στην παραγωγή πόντων, διπόντων, πόντων στον αιφνιδιασμό και θα παίξει μεγάλο ρόλο ο έλεγχος του ρυθμού. Αν δεν ελέγξουμε τον ρυθμό και πάει σε πολύ υψηλό σκορ, τότε η Μονακό έχει την πρώτη τύχη να κερδίσει το ματς».

Για το πως οι «ερυθρόλευκοι» θα σταματήσουν τον Μάικ Τζέιμς: «Όλοι μπορούν να χάσουν από όλους και έχει αποδειχτεί αυτό φέτος στην Ευρωλίγκα. Εμείς δεν θεωρούμε καθόλου πως η Μονακό είναι μόνο ένας παίκτης. Είναι μια ομάδα που έχει πολύ μεγάλο ρόστερ, στη Γαλλία χρησιμοποιεί κατά βάση παίκτες που δεν παίζουν τόσο στην Ευρωλίγκα, θεωρούμε πως έχει πολύ ταλέντο, έχει πολλούς σκόρερ, ο Μοτιεγιούνας είναι πολύ ταλαντούχος, ο Μπέικον σκοράρει πολύ και δεν είναι σαφώς μόνο ο Τζέιμς. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς από τότε που έχει πάει στην ομάδα, έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον τρόπο που παίζουν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο ματς».

Για την απουσία πλέον των ρωσικών ομάδων από τη φετινή διοργάνωση και πόσο επιδραστικό είναι αυτό το γεγονός για την πορεία του Ολυμπιακού: «Επιδραστικό στη διοργάνωση γιατί ήταν τρεις ομάδες στις θέσεις των playoffs, αλλά επηρεάζει περισσότερο τις ομάδες που ήταν κάτω από την όγδοη θέση, αυτές οι ομάδες μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Δεν έχει τελειώσει η αποστολή μας, η αποστολή μας θα τελειώσει στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην Ευρωλίγκα και αυτό ελπίζουμε να είναι μακριά ακόμη. Το σίγουρο είναι πως έχουμε εξασφαλίσει
την παρουσία μας στα playoffs και αυτό είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα, αλλά έχουμε κίνητρο και δίψα για περισσότερο πράγματα και θα φανεί από την πορεία μας τι θα καταφέρουμε»

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Παπανικολάου: «Έχουμε αφήσει πίσω μας τον Παναθηναϊκό – Στόχος μας το πλεονέκτημα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δίνει έξτρα ώθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Το ματς με τον Παναθηναϊκό, από όσο βλέπω και θέλω να πιστεύω, όλοι το έχουμε αφήσει πίσω μας. Ήταν μια σημαντική νίκη, αλλά προχωράμε μπροστά. Ακόμη και ήττα να ήταν, πάλι θα έπρεπε να προχωρήσουμε μπροστά γιατί μόνο κοιτώντας μπροστά μπορείς να προχωρήσεις στην επόμενη μέρα».

Για το αν οι Πειραιώτες έχουν ως στόχο το πλεονέκτημα έδρας: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε προκριθεί σε Final Four χωρίς να έχουμε πλεονέκτημα έδρας και έχουμε χάσει προκρίσεις σε Final Four έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Νομίζω πως είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς ειδικά φέτος, γιατί έχουμε μόνο δύο ήττες στην έδρα μας, μια στο πρωτάθλημα και μια στην Ευρωλίγκα, αλλά αν κάτι γίνει και τελικά δεν έρθει το πλεονέκτημα, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Επαναλαμβάνω, αν είμαστε εμείς καλά, σοβαροί και συγκεντρωμένοι, μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα. Το έχουμε δείξει αυτό στο παρελθόν. Συνεπώς φυσικά και στόχος μας είναι το πλεονέκτημα, αλλά αν δεν έρθει, δεν σημαίνει κάτι».

Για τον Μάικ Τζέιμς που είναι ο κινητήριος μοχλός της Μονακό: «Αυτό ισχύει 100%. Σε εκτός έδρας παιχνίδι πρέπει να ελέγξεις τον ρυθμό, να επιβάλεις τον δικό σου τρόπο παιχνιδιού, μόνο έτσι θα έχουμε πιθανότητες νίκης. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%, γιατί δεν είναι μόνο ο Μάικ Τζέιμς, είναι και άλλα παιδιά με πολύ ταλέντο και το έχουν δείξει σε προηγούμενα παιχνίδια. Αλλά πάνω από όλα, πρέπει να είμαστε εμείς καλά. Είδατε και όταν δεν ήμασταν εμείς καλά, ένας παίκτης μας έκανε τη ζημιά και αναφέρομαι στο ματς με την Άλμπα Βερολίνου. Οπότε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ