EuroLeague: Σαντ-Ρος και Μίτσιτς οι MVP της 31ης αγωνιστικής

EuroLeague: Σαντ-Ρος και Μίτσιτς οι MVP της 31ης αγωνιστικής

Οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Βασίλιε Μίτσιτς ήταν οι πολυτιμότεροι παίκτες για Παναθηναϊκό και Εφές στις νίκες κόντρα σε Μπάγερν και Ρεάλ αντίστοιχα για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

O Χάουαρντ Σαντ-Ρος βοήθησε τα μέγιστα, ώστε ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να πάρει μια νίκη κόντρα στη Μπάγερν με 80-67, η οποία τον βοήθησε να ανακάμψει ψυχολογικά μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική.

Ο Κουβανός γκαρντ με τους 29 βαθμούς που συγκέντρωσε στην αξιολόγηση «έσπασε» το προηγούμενο ρεκόρ του που σταματούσε στους 27. Πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι κόντρα στη γερμανική ομάδα πέτυχε 15 πόντους, ενώ είχε 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Ο δεύτερος MVP της αγωνιστικής και κάτοχος του αντίστοιχου τίτλου για την περσινή σεζόν, Βασίλιε Μίτσιτς, ήταν ο κύριος λόγος της επικράτησης της Αναντολού Εφές επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 93-90 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Σέρβος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 29 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 36:55 που παρέμεινε στο παρκέ και συγκέντρωσε επίσης 29 βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ