Μεσίνα: «Οι προπονητές κάνουν διάφορα, όμως τα ματς κερδίζονται από τους παίκτες»

Μεσίνα: «Οι προπονητές κάνουν διάφορα, όμως τα ματς κερδίζονται από τους παίκτες»

Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Αρμάνι Μιλάνο επί της Αναντολού Έφες, δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του.

Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε μια τρομερή ανατροπή απέναντι στην Αναντολού Έφες και πήρε τη νίκη μέσα στην Πόλη, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Ο Έτορε Μεσίνα, στις δηλώσεις του, έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στο ότι δεν χρειάστηκε να πει πολλά στα αποδυτήρια.

Οι δηλώσεις του Έτορε Μεσίνα:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης και απέναντι σε ένα από τα φαβορί. Ήταν φανταστικό το δεύτερο ημίχρονο, όλα τα εύσημα πηγαίνουν στους παίκτες για αυτή τη νίκη. Οι προπονητές μπορούν να κάνουν αρκετά πράγματα, αλλά τα παιχνίδια κερδίζονται πάντοτε από τους παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε κανένα λάθος, ένα απίθανο στατιστικό! Έχουμε μια ομάδα με τεράστιο αίσθημα ευθύνης κι οι παίκτες γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Και το έκαναν. Δεν είχα πολλά να τους πω στα αποδυτήρια. Ήταν μια σπουδαία νίκη. Μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας, ακόμη κι αν από μαθηματικής πλευράς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ