ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η Βιλερμπάν επέστρεψε στις νίκες απέναντι αδύναμη Ζαλγκίρις (72-68), όμως δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Η σεζόν δεν πηγαίνει ιδανικά, με τη γαλλική ομάδα να διατηρεί ρεκόρ 8-17 στη διοργάνωση και επιμέρους 4-8 μπροστά στο κοινό της, φέτος.

Ο Ολυμπιακός ερχόταν από έξι νίκες στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε στην Ευρωλίγκα και νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (101-73). Ανέβηκε στην 3 η θέση της βαθμολογίας, όμως η απώλεια στην έδρα της Μονακό, κρίνεται επιζήμια.

Το ρεκόρ του διαμορφώθηκε 17-9, με την ομάδα να ψάχνει νίκη απόψε ώστε να διατηρήσει το προβάδισμα έδρας εν όψει νοκ-άουτ.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 της Παρασκευής.

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Ήταν κακή βραδιά – Περιμέναμε να κερδίσουμε με τις φανέλες»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μονακό.

Οι «Ερυθρόλευκοι» παράμειναν στην 3η θέση, πέφτοντας στο 17-9 και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στο +2 από την 4η Αρμάνι (16-8), αλλά και πιάσουν στη δεύτερη θέση την Ρεάλ (18-7), με τους Ιταλούς να έχουν δύο ματς λιγότερα από τον Ολυμπιακό, ενώ ένα λιγότερο έχουν και οι Ισπανοί.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως η ομάδα του βρέθηκε σε κακή βραδιά, τονίζοντας ότι έπαιξε χωρίς μαχητικό πνεύμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη, την άξιζε. Ήταν κακή βραδιά για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ισόπαλο και κάναμε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγήκαμε να παίξουμε χωρίς μαχητικό πνεύμα και περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε με τις φανέλες. Κάποιοι πήραν δύσκολα μακρινά σουτ.. Βλέποντας το σκορ και τις περιόδους, η 2η ήταν 29-9 και ήταν πολύ άσχημη για εμάς.

Ήταν κακό παιχνίδι κια είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα μπορείς να κερδίσεις κια να χάσεις παντού. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν και να επανέλθουμε στις αρχές μας και να θυσιαστούμε στο παιχνίδι. Κόντρα στην Μονακό δεν κάναμε καμία θυσία».

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Φαλ: «Πρέπει να ανακάμψουμε»

Στην πολύ κακή δεύτερη περίοδο που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στάθηκε μετά την ήττα από την Μονακό ο Μουστάφα Φαλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσου του Ολυμπιακού:

Για το ματς: «Πρέπει να ανακάμψουμε και δεν πρέπει να μας επηρεάσει. ‘Εχουμε παιχνίδι σε δύο μέρες. Χάσαμε το ματς στη δεύτερη περίοδο και ήταν απαίσιο».

Για την εμφάνιση: «Δεν ήμασταν έτοιμοι σαν ομάδα. Δεν έχω εξήγηση. Αλλά δεν παίξαμε όπως κάθε φορά στη άμυνα και όσο ο αντίπαλος έβαζε συνεχόμενα καλάθια αυτό μας επηρέασε».

Για το τι έφταιξε: «Πρέπει να ηρεμήσω και να δω τι έγινε, αλλά είναι και κάτι που θα πρέπει αν πει ο προπονητής».

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ