Τόμας: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει παίκτες που γνωρίζουν την ιστορία του»

Τόμας: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει παίκτες που γνωρίζουν την ιστορία του»

Ο ΝτεΣόν Τόμας μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τη φετινή του χρόνια, σχολίασε την κατάσταση των πράσινων και αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Μπάγερν.

Ο ΝτεΣόν Τόμας σε δηλώσεις του στο «basketnews» αναφέρθηκε στην θητεία του στην Ιαπωνία, την επιστροφή του στην Ευρώπη και την Μπάγερν, αλλά και στον Παναθηναϊκό, στεκόμενος στη λογική πάνω στην οποία πρέπει να δουλέψει το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την θητεία του στην Ιαπωνία και τη μεταγραφή του στην Μπάγερν: «Η Ιαπωνία ήταν καταπληκτική και είχα μια υπέροχη εμπειρία στο Τόκιο. Οικονομικά ήταν υπέροχα και το Τόκιο είναι μια ωραία πόλη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και το επίπεδο των παικτών ανεβαίνει συνεχώς. Αυξάνεται κάθε χρόνο. Η Ιαπωνία ήταν μια περιπέτεια, αλλά μετά, γρήγορα είχα ξανά την Euroleague στο μυαλό μου, ήταν απαραίτητο για μένα. Ποτέ δεν ξέρεις.

Πάντα λέω ότι αφήνω τον ατζέντη μου να χειριστεί την επιχειρηματική πλευρά του θέματος. Αν είναι μια καλή ευκαιρία στην Ιαπωνία, στην Euroleague ή οπουδήποτε αλλού, πρέπει να πάρεις μια απόφαση για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου. Σκέφτηκα ότι αν ήθελα να επιστρέψω στην Ευρώπη, θα υπήρχαν κάποιες πιθανότητες. Πολλοί παίκτες και πρώην συμπαίκτες έλεγαν: «Ωχ, η Euroleague μας έλειψε», οπότε, ήταν καλό που είχα την ευκαιρία με την Μπάγερν Μονάχου».

Για τη φετινή σεζόν στην Μπάγερν: «Προφανώς, είχαμε κάποια προβλήματα με τον κορωνοϊό και τραυματισμούς. Ποτέ δεν είχαμε το πλήρες ρόστερ μας μαζί. Ξέρουμε ότι δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά αυτές είναι στιγμές κρίσης και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μερικές νίκες για να φτάσουμε στα πλέι οφ».

Για τον Παναθηναϊκό: «Στην Euroleague, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να παίζεις. Είχαν μερικούς τραυματισμούς, όπως ο Παπαπέτρου, ο οποίος ήταν τραυματισμένος για πολύ καιρό. Δεν πρόλαβα να τους δω πέρυσι επειδή ήμουν στην Ιαπωνία, αλλά θα έλεγα το εξής: πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα με έμπειρα παιδιά που είναι πρόθυμα να πάνε εκεί έξω και να παίξουν σκληρά για τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το θέμα του Παναθηναϊκού, παίκτες που θα παίξουν σκληρά για την ομάδα και επίσης για την οργάνωση και την ιστορία που έχουν. Από την εμπειρία μου παίζοντας για τον Παναθηναϊκό, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να βασίζεται: να γνωρίζεις την ιστορία του συλλόγου και τι χρειάζεται για να κερδίσεις».

Για το με ποιους «πράσινος» διατηρεί επαφή: «Διατηρώ επαφή με τον Παπαπέτρου και τον Παπαγιάννη σίγουρα. Ακολουθούμε ο ένας τον άλλον στο Instagram».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ