Πρίφτης: «Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς»

Πρίφτης: «Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι και τόνισε πως η ομάδα του έχει κίνητρο, ακόμα και αν αυτό δεν είναι βαθμολογικό.

Για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης στην Media Day και τόνισε ότι η ομάδα του έχει κίνητρο, ακόμα και αν αυτό δεν είναι βαθμολογικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα δύο σερί ματς στο ΟΑΚΑ: «Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Εντός έδρας είναι αυτά τα δύο και στη συνέχεια έχουμε Άλμπα και Φενέρ. Έχουμε δηλαδή αρκετά παιχνίδια. Όσον αφορά τα εντός έδρας, ναι θα θέλαμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και στα δύο, ξεκινώντας από αύριο. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί μετά την αναδιάρθρωση της βαθμολογίας η Μακάμπι έχει βρει κίνητρο. Επίσης στα δύο τελευταία της παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά και απελευθερωμένα, με πολύ καλά ποσοστά και ενέργεια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν είναι κίνητρο για τον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να διαμορφώσει τη βαθμολογία για τις ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα playoffs: «Το κίνητρο μας αρχίζει και ξεκινάει σε εμάς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Σε κάποια παιχνίδια το καταφέρνουμε, όπως στο προηγούμενο με τη Μπάγερν, σε κάποια άλλα προσπαθούμε. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά φαίνεται ότι δεν αδιαφορούμε. Είμαστε στο γήπεδο και προσπαθούμε να φανούμε σοβαροί».

Για το αν υπάρχουν σημάδια σταθεροποίησης: «Αυτό για να το διακρίνουμε χρειάζεται χρόνος. Όχι σε ένα δύο παιχνίδια. Είναι ένα ζήτημα για εμάς, αλλά έχουν να κάνουν πολλοί παράγοντες. Πρέπει όλοι να συγκλίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για την επιστροφή του Παπαπέτρου: «Όταν κάποιος παίκτης λείπει δύο μήνες χρειάζεται κάποιο διάστημα να βρει τον ρυθμό του. Είναι σημαντικό ότι έχουμε ένα ακόμη καλό παίκτη στη διάθεση μας. Είναι ένας πόλος για εμάς στην επίθεση και ταυτόχρονα οι δυνατότητες και το μέγεθος του μας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και κάποια αμυντικά τακτικά κομμάτια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ