Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Γιασικεβίτσιους: «Παίκτες-κλειδιά Σλούκας και Φαλ»

Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Γιασικεβίτσιους: «Παίκτες-κλειδιά Σλούκας και Φαλ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Τι είπε για το αυριανό (1/4) ματς και «το πρόγραμμα που σκοτώνει τους παίκτες».

Μέλι έσταξε για τον Ολυμπιακό ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους!

Στο δρόμο για τα playoffs, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν αύριο (1/4, 21:00) στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» να αποθεώνει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Σάρας έκανε ιδιαίτερη αναφοράς στους Σλούκα, Βεζένκοφ και Φαλ, ενώ υπογράμμισε πως η Μπάρτσα δε θα… τρελαθεί για το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο κόουτς των Καταλανών εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για το πρόγραμμα της ομάδας του και τη μεγάλη καταπόνηση των παικτών του.

«Έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να είμαστε πρώτοι στην κανονική περίοδο και θα παίξουμε χωρίς να… τρελαθούμε για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, το ματς αυτό είναι μία ευκαιρία να δείξουμε βελτίωση και να δούμε την κατάσταση ορισμένων παικτών. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κυκλοφορεί την μπάλα πολύ καλά και εξαρτάται αρκετά από την περιφέρεια. Φαλ και Βεζένκοφ προσφέρουν πολλά, όπως και οι Σλούκας, Γουόκαπ και Ντόρσεϊ. Τα κλειδιά είναι πάντα εκείνοι», δήλωσε αρχικά ο Σάρας.

Για το φορτωμένο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα: «Ο Μάρτιος ήταν ένας… τρελός μήνας για εμάς. Αυτό δεν θα πρέπει να γίνεται πια, είναι απαράδεκτο. Έχουμε δει πολλές ομάδες με προβλήματα και μυϊκούς τραυματισμούς. “Σκοτώνουμε” τους παίκτες. Αυτό πάει πολύ!».

Για τη συμμετοχή του Σανλί: «Θα εξαρτηθεί από το πως θα αισθάνεται αύριο. Εάν όλα πάνε καλά, τότε θα πάρει μερικά λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ