Θα βάλει το… χέρι του ο Σπανούλης – Τι κάνει απόψε ο legend στο Αρμάνι-Μονακό

Θα βάλει το… χέρι του ο Σπανούλης – Τι κάνει απόψε ο legend στο Αρμάνι-Μονακό

Τα βλέμματα των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι στραμμένα στο Μιλάνο για το κρίσιμο παιχνίδι της Αρμάνι με την Μονακό.

Την τιμητική του θα έχει απόψε ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού και ένας από τους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα τιμηθεί από την Αρμάνι Μιλάνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μονακό (31/3, 21:45) για την Euroleague.

Ο Kill Bill, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία για το Adidas Next Generation Tournament, το βράδυ θα βρεθεί «Mediolanum Forum» και θα τιμηθεί από τους Ιταλούς για τη μεγάλη προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας όταν έμαθαν ότι ο Σπανούλης βρίσκεται στο Βαρέζε για τις ανάγκες του Adidas Next Generation Tournament της Euroleague, επικοινώνησαν μαζί του και τον ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να τον τιμήσουν στο ματς με τη Μονακό.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι λοιπόν απόψε ο επίτιμος προσκεκλημένος της διοίκησης της Αρμάνι και τα στελέχη της ιταλικής ομάδας θα τον βραβεύσουν για την προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Kill Bill είναι άλλωστε μία από τις κορυφαίες μορφές στην ιστορία της Euroleague.

Το παιχνίδι της Αρμάνι με την Μονακό είναι κρίσιμο για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θέλουν ήττα της ιταλικής ομάδας και νίκη δική τους στο αυριανό ματς με την Μπαρτσελόνα για να τερματίσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και να έχουν καλύτερο ματσάρισμα στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ευχή όλων στο μεγάλο λιμάνι είναι ο Βασίλης Σπανούλης να φέρει γούρι στον Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο επιθυμούν και οι άνθρωποι της Μονακό, που επίσης «καίγεται» για τη νίκη, για να πλασαριστεί καλύτερα στην 8άδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι GM στην Αρμάνι είναι ο Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και συνδέεται με στενή φιλία με τον Kill Bill.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ