Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας 82-57: Διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα και βλέπει… Ρεάλ

Μπάγερν Μονάχου – Ερυθρός Αστέρας 82-57: Διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα και βλέπει… Ρεάλ

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 82-57 και πλέον έχει ακόμα ένα παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για να καθορίσει την τελική της κατάταξη.

Χάρη σε μια εξαιρετική εμφάνιση στη δεύτερη και την τρίτη περίοδο, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εύκολα του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 82-57, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Βαυαροί ήταν εντυπωσιακοί μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, ενώ στη συνέχεια κράτησαν δυνάμεις ενόψει του τελευταίου τους αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία που θα καθορίσει την κατάταξή τους.

Κορυφαίοι για το σύνολο του Αντρέα Τρινκέρι ήταν ο Όγκουστιν Ρούμπιτ με 22 πόντους και ΝτεΣόν Τόμας που σημείωσε 16. Από την άλλη πλευρά, 12 είχε ο Νίκολα Μίροτιτς και 11 ο Λούκα Μίτροβιτς.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε καλύτερα παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα, και κλείνοντας την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια όμως ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος της Μπάγερν στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου της έδωσε ένα +9 με το οποίο και πήγε στα αποδυτήρια.

Η τρίτη περίοδος κινήθηκε στα ίδια επίπεδα, με τους Σέρβους να μην μπορούν αν σκοράρουν, σε αντίθεση με τους Βαυαρούς που είχαν βρει ρυθμό και έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ. Έτσι η διαφορά εξακολουθούσε να ανεβαίνει δείχνοντας πως τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι κράτησε δυνάμεις ενόψει και του τελευταίου ματς, διατήρησε τη μεγάλη διαφορά και έτσι κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ