Ομπράντοβιτς: «Συνεχίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ελπίζω πως θα μπούμε στα πλέι οφ»

Ομπράντοβιτς: «Συνεχίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ελπίζω πως θα μπούμε στα πλέι οφ»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς τόνισε πως η Μονακό συνεχίζει τις υποχρεώσεις της με μεγάλη αυτοπεποίθηση, προκειμένου να μπει στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι η Μονακό συνεχίζει τις υποχρεώσεις της με μεγάλη αυτοπεποίθηση για να μπει στα πλέι οφ της Euroleague, κάτι το οποίο αν γίνει θα είναι μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Euroleague, όπως είπε και ο ίδιος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον τρόπο που έπαιξαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά. Ξεκινήσαμε λίγο απρόσεκτα, αλλά βελτιωθήκαμε και επιτρέψαμε στην Αρμάνι να βάλει μόνο 26 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είναι εξαιρετική δουλειά.

Συνεχίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Ελπίζω ότι αυτό θα μας επιτρέψει να μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Euroleague.

Μαθαίνουμε από κάθε παιχνίδι και υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν είχαν εμπειρία στην Euroleague πριν. Βγήκαμε από τα αποδυτήρια στο τρίτο δεκάλεπτο ξέροντας τι έπρεπε να κάνουμε. Τα παιδιά είναι όλοι στην… ίδια σελίδα και αυτό μας δίνει επίσης μεγάλη ελευθερία στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ