Γκονζάλες: «Είναι τελευταίος εντός έδρας αγώνας, θέλουμε να δώσουμε κάτι στον κόσμο μας»

Γκονζάλες: «Είναι τελευταίος εντός έδρας αγώνας, θέλουμε να δώσουμε κάτι στον κόσμο μας»

Η Άλμπα Βερολίνου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (6/4), με τον Ισραέλ Γκονζάλες στις δηλώσεις του να τονίζει πως θέλουν να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο τους στο τελευταίο εντός έδρας ματς.

Ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (6/4) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου για την 19η εξ’ αναβολής αγωνιστική της Euroleague σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο οι δύο ομάδες ψάχνουν μια νίκη γοήτρου.

Τόσο ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Ισραέλ Γκονζάλες , όσο και ο 25χρονος φόργουορντ της ομάδας Τιμ Σνάιντερ, στις δηλώσεις τους ανέφεραν πως η γερμανική ομάδα θέλει τη νίκη για να προσφέρει λίγη χαρά στον κόσμο της στο τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς για την Euroleague.

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισραέλ Γκονζάλες: 

«Ο Παναθηναϊκός είχε πρόσφατα μια δυνατή νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκός είναι ο τελευταίος εντός έδρας για εμάς στην EuroLeague για τη φετινή σεζόν και θέλουμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μας κάτι καλό».

O Τιμ Σνάιντερ τόνισε: 

«Μπορεί ούτε εμείς αλλά ούτε κι ο Παναθηναϊκός να διεκδικούμε την είσοδο στα play-offs, αλλά και οι δύο έχουμε δείξει ότι είμαστε ομάδες πρόθυμες να τελειώσουμε καλά τη σεζόν της Euroleague. Κάθε νίκη μετράει. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πρόσφατα την Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το ρυθμό μας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ