Έκραξε τους μικρούς ο Γιασικεβίτσιους: «Μόνο ο Καλάθης και ο Έξουμ έκαναν βουτιές»

Έκραξε τους μικρούς ο Γιασικεβίτσιους: «Μόνο ο Καλάθης και ο Έξουμ έκαναν βουτιές»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε πολλά παράπονα από τους νεαρούς της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα από τη Μακάμπι και τα εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ εντός έδρας με 104-80 για την 34η αγωνιστική της Euroleague.

Oι μπλαουγκράνα έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Eurolague και έτσι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους πιτσιρικάδες να αγωνιστούν αρκετά κόντρα στους Ισραηλινούς.

Βέβαια μετά το τέλος της αναμέτρησης και ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Λιθουανός τεχνικός είχε πολλά παράπονα από τους νεαρούς παίκτες και τα εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως μόνο ο Καλάθης και ο Έξουμ έκαναν βουτιές για να κυνηγήσουν την μπάλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: 

«Όταν είσαι νέος, είναι λογικό σε κάποιες φάσεις να φτάνεις δεύτερος. Αλλά όταν ο αντίπαλος σε περνά, πρέπει να κάνεις φάουλ, να παλεύεις για κάθε κατοχή και να βγάζεις πάθος. Γιατί μόνο ο Καλάθης και ο Έξουμ να κάνουν βουτιές για την μπάλα; Είμαι απογοητευμένος! Μπορεί να ζητάμε πολλά από κάποια παιδιά, αλλά εγώ το μόνο που θέλω είναι 100% συγκέντρωση, ενέργεια και προσπάθεια. Αν θες να παίξεις για αυτή την ομάδα, το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθείς και δεν είμαι σίγουρος πως το έκαναν κάποιοι παίκτες. Ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν πως προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, αλλά αυτή η βοήθεια δεν θα κρατήσει για πάντα. Είδα που χαίρονται να παίζουν εδώ αλλά για να έχεις αυτή την τιμή πρέπει να δουλέψεις σκληρά!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ