ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Η Φενέρμπαχτσε ερχόταν από έξι διαδοχικές απώλειες στην Ευρωλίγκα, πριν επικρατήσει τη Δευτέρα της Μπάγερν (81-76), στην Τουρκία. Σε μια σεζόν που δεν κυλά όπως η ίδια θα ήθελε, βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 10-16. Αυτή τη φορά υποδέχεται
τον Παναθηναϊκό στην προτελευταία δική της συνάντηση στη διοργάνωση, πριν ταξιδέψει στο Ισραήλ για να κοντραριστεί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις τρεις σερί ήττες από Ζαλγκίρις, Αρμάνι και Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, επικράτησε της Μπάγερν (80-67), πριν ηττηθεί στη συνέχεια από τη Μακάμπι (83-95) στο ΟΑΚΑ. Μετά την τελευταία τεράστια επικράτηση με αντίπαλο τη δεύτερη της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης (87-86), οι πράσινοι κλείνουν το πρόγραμμά τους στη διοργάνωση με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις. Την Τετάρτη, δοκιμάστηκαν στην έδρα της Άλμπα, γνωρίζοντας απώλεια με 87-78. Αυτή τη φορά φιλοξενούνται από τη Φενέρμπαχτσε με ρεκόρ της ομάδας να βρίσκεται στο 8-19, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τραυματίστηκε στην τελευταία αναμέτρηση ο Νέντοβιτς και επέστρεψε στην Αθήνα. Χάνει το αποψινό, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη που θα τον κρατήσει μακριά από
την τελευταία θέση, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσει στην ουρά της βαθμολογίας της Ευρωλίγκα.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 20:00 της Παρασκευής.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Πρίφτης: «Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στη Φενέρ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και για την απουσία του Νέντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε: «Είναι το τελευταίο ματς της φετινής Ευρωλίγκας για εμάς. Αναμφίβολα θέλουμε να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για τη νίκη. Έχουμε και πάλι κάποια θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας στον υπέρτατο βαθμό ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

Για τα κενά διαστήματα που είχε η ομάδα του στον αγώνα με την Άλμπα και τον τραυματισμό του Νέντοβιτς: «Το κυριότερο κενό που είχαμε στο ματς με την Άλμπα ήταν στο πρώτο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα κάναμε μια προσπάθεια να ακολουθήσουμε στο σκορ, ήμασταν σε μια απόσταση αναπνοής στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά κάποια στιγμή ολιγωρήσαμε πάλι με αποτέλεσμα να δεχθούμε κάποιους πόντους στο τρανζίσιον, τους οποίους έπρεπε να αποφύγουμε. Προφανώς και ο τραυματισμός του Νέντοβιτς θα επηρεάσει την ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε εκ των έσω το κενό του στο αυριανό παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί».

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Παπαπέτρου: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με το πως εξελίχθηκε η χρονιά»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε έναν απολογισμό της σεζόν με αφορμή την ολοκλήρωση της παρουσίας του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague ενώ αναφέρθηκε και στη δική του κατάσταση με την επιστροφή του στη δράση.

Όσα είπε ο Παπαπέτρου:

Για το παιχνίδι με τη Φενέρ: «Θέλουμε να δώσουμε το 100% δε σημαίνει κάτι για εμάς επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι. Στην ουσία ο Παναθηναϊκός δε διεκδικεί κάτι, είναι θέμα γοήτρου και να συνεχίσουμε ένα καλό μομέντουμ που έχουμε αυτή τη στιγμή. Παίζουμε καλύτερα και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό. Όσον αφορά τα “κλειδιά” είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος και το γήπεδο θα είναι πολύ φανατικός.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ και να είμαστε σωστοί τακτικά. Δε πρέπει να μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα, ενώ θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αμυντικά γιατί εκτός έδρας πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό».

Για τον απολογισμό της χρονιάς στην EuroLeague: «Δεν είναι η ώρα ακόμα, η Euroleague μπορεί να τελείωσε αλλά ο απολογισμός είναι καλύτερο να γίνεται στο τέλος, στο πραγματικό τέλος. Δεν είμαστε χαρούμενοι με το πως εξελίχθηκε η χρονιά. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και τί χρειάζεται να γίνει διαφορετικά. Να χρησιμοποιήσουμε τα τελευταία παιχνίδια για να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο και γι’ όλους μας».

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση: «Νιώθω οκ, δε ξέρω αν είμαι στο 100%, πιστεύω ότι δεν είμαι. Με βάση το πόσο καιρό είμαι έξω και πόσο πονάει το κορμί μου σε συγκεκριμένα πράγματα. Γενικότερα νιώθω καλά, αναπνέω καλά και έχω αφήσει αυτό το πρόβλημα πίσω μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Μπασκετικά νι ωθώ καλά με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, την ομάδα και με τον τρόπο παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα είναι θέμα ρυθμού να συνηθίσω πάλι τα συνεχόμενα παιχνίδια γιατί όταν είναι τόσο καιρό έξω και επιστρέφεις παίζοντας κάθε δύο μέρες εκεί είναι η δυσκολία, αλλά νιώθω καλά».

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ