Μέικον: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας»

Μέικον: «Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για το μεγάλο παιχνίδι της Δευτέρας»

Ο Ντάριλ Μέικον μίλησε για τη σημασία που είχε για τον ίδιο το μεγάλο σουτ που πήρε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για το σουτ που έβαλε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά και για το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα μίλησε ο Ντάριλ Μέικον μετά το διπλό στην Πόλη.

Όσα είπε ο Μέικον:

«Ένα πράγμα για μένα είναι πως θα συνεχίσω να σουτάρω. Και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται αρκετά για να με βοηθήσουν να πάρω τα σουτ και να με βοηθήσουν να βρω τα ελεύθερα σουτ. Δεν σούταρα καλά αλλά με εμπιστεύτηκαν στην τελευταία κατοχή να πάρω το παιχνίδι και πραγματικά τους εκτιμώ. Σημαίνει πολλά.

Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα αυτή τη σεζόν, διαχειριζόμενος τραυματισμούς, αρρώστια και έβρισκα ρυθμό να παίξω για τον διπλανό μου. Το παιχνίδι ήταν σπουδαίο για εμάς. Μείναμε ενωμένοι παρά την απώλεια παικτών. Όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά.

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Εμπιστευόμαστε το προπονητικό επιτελείο με την τακτική και το πλάνο τους. Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς επειδή έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για το πρωτάθλημα τη Δευτέρα και χρειαζόμασταν να πάρουμε αυτοπεποίθηση από αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ