Αρμάνι: Aνανεώνει τον Μεσίνα μέχρι το 2024

Αρμάνι: Aνανεώνει τον Μεσίνα μέχρι το 2024

Ο Ετόρε Μεσίνα θα παραμείνει στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο για άλλα δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2024.

Ο Ετόρε Μεσίνα αναμένεται να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο μέχρι το 2024, καθώς οι πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Ιταλός προπονητής μετά την πενταετή θητεία του στους Σαν Αντόνιο Σπερς δίπλα στον Γκρεγκ Πόποβιτς βρίσκεται στην Αρμάνι Μιλάνο από το 2019 και κατάφερε μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια παραμονής του στην ομάδα να της αλλάξει τη νοοτροπία και μάλιστα την περσινή σεζόν την οδήγησε μέχρι το Final Four.

Έτσι η διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση  να επιβραβεύσει τον Ιταλό προπονητή για το έργο του και να του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το 2024 , κάτι που το επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας στην ιταλική «Gazzetta dello Sport».

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Mεσίνα: 

«Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, έλαβα την αναγνώριση του κυρίου Αρμάνι και τα όσα μου είπε είχαν μεγάλη βαρύτητα και νιώθω υποχρεωμένος για να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Έτσι γεννιούνται οι σπουδαίοι κύκλοι στην ιστορία μιας ομάδας, όταν δύο πλευρές έχουν την ίδια ενσυναίσθηση και ένα κοινό μονοπάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ