«Εκραξε» Μήτογλου ο Μεσίνα: «Καμία ανοχή σε θέματα ντόπινγκ»

«Εκραξε» Μήτογλου ο Μεσίνα: «Καμία ανοχή σε θέματα ντόπινγκ»

Ο Ετόρε Μεσίνα σχολίασε το θέμα ντόπινγκ του Μήτογλου.

Ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, προκαλώντας σοκ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Ετόρε Μεσίνα, σχολίασε το πολύ σοβαρό θέμα του Έλληνα φόργουορντ.

Ο Ιταλός κόουτς έδειξε φανερά ενοχλημένος με τον Μήτογλου, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα έχει μηδενική ανοχή στο ντόπινγκ, είτε γίνεται εσκεμμένα είτε πρόκειται για επιπόλαιο λάθος.

«Εμείς ως σύλλογος, τόσο από παλιά όσο και φέτος, κάνουμε πάντα το καλύτερο για να αγωνιζόμαστε δίκαια σεβόμενοι τους εαυτούς μας, τους αντιπάλους και το παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα ντόπινγκ, είτε έγινε από λάθος είτε ηθελημένα. Ελπίζω ο Μήτογλου να έχει τον τρόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να αποδείξει πως ήταν ένα λάθος.

Περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την υπόθεση, αλλά σε κάθε περίπτωση για μας δεν είναι αποδεκτό το ντόπινγκ. Λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που εργάζονται στο ιατρικό μας επιτελείο και οι οποίοι συνεχώς υπενθυμίζουν σε όλους ποιοι είναι οι κανόνες. Είμαστε πολύ προσεκτικοί σε τέτοια ζητήματα και αν κάτι γίνει εξωγενώς ενοχλεί εμένα κι όλους μας πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ