Λάσο: «Να αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και να βελτιωθούμε»

Λάσο: «Να αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και να βελτιωθούμε»

Ο Πάμπλο Λάσο στις δηλώσεις πριν από το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι τόνισε πως η Ρεάλ θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στις 21:45 αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο δεύτερο αγώνα της σειράς των πλέι οφ της Euroleague και θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα για να ζευγαρώσει τις νίκες της στη σειρά και να πάει στο Ισραήλ την άλλη εβδομάδα για να τελειώσει τη σειρά.

Ο Πάμπλο Λάσο στις δηλώσεις του πριν από τον δεύτερο αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη και να αποφύγει τα λάθη του πρώτου αγώνα με στόχο να έρθει ακόμα πιο εύκολα η νίκη στο Game 2 με στόχο να πάρει το προβάδισμα των δύο νικών πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του λαού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πάμπλο Λάσο: 

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινάς ένα σερί κερδίζοντας, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και θα έχουμε άλλο ένα παιχνίδι τόσο δύσκολο, ή ακόμα περισσότερο, όπως το πρώτο. Πρέπει να συνέλθουμε από την προσπάθεια και να γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο για να κερδίσουμε ξανά.

Σε τέτοιου είδους σειρές, η εμπειρία πάντα βοηθάει και δεν θα ήθελα να είμαι κομφορμιστής. Πρέπει να ξεχάσουμε το Game 1 και να σκεφτούμε αυτό το νέο. Πρέπει να αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και να το βελτιώσουμε. Γενικά, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά μπορούμε ακόμα να αλλάξουμε μερικές λεπτομέρειες. Η βοήθεια των φιλάθλων μας ήταν καθοριστική. Μπορώ μόνο να τους ευχαριστήσω και να ελπίζω ότι θα επιστρέψουν στο Game 2. Τους χρειαζόμαστε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ