Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές για το Final 4 (pics)

Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές για το Final 4 (pics)

Ποιο είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Euroleague – Πόσο δίνει ο Ολυμπιακός να σηκώσει την κούπα στο Βελιγράδι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά κατάφερε να αποκλείσει την Μονακό και να πάρει την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Οι Ερυθρόλευκοι το διήμερο 19-21/5 θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Σερβίας και θα διεκδικήσουν το τέταρτο ευρωπαϊκό στην ιστορία τους, στην 11η συμμετοχή τους σε Final 4.

Το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο, καθώς στον ημιτελικό διασταυρώνονται με την Εφές. Την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που ψάχνει το back to back, ενώ εάν καταφέρουν και κάνουν την έκπληξη, στον μεγάλο τελικό του Final 4 θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ένα… βουνό μπροστά τους, αλλά άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και να τα δώσουν όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό, για να κάνουν και πάλι περήφανους τους οπαδούς τους. Όπως τους έκαναν χθες το βράδυ, όταν απέκλεισαν την Μονακό, με τον κόσμο να δημιουργεί «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ και να πανηγυρίζουν μαζί με τον Μπαρτζώκα και τους παίκτες του την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, καθώς έχει το μικρότερο μπάτζετ από τις άλλες τρεις ομάδες που έχουν προκριθεί στο Final 4, αλλά όποιος κάνει το… λάθος και υποτιμήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του θα το πληρώσει ακριβά. Αλλωστε, οι Πειραιώτες ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ και στα Final 4 του 2012 και του 2013, αλλά κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να κατακτήσουν ισάριθμες φορές την Euroleague.

Το 2012 ο Ολυμπιακός απέκλεισε στον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα (68-64) και κέρδισε στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (62-61), ενώ την επόμενη σεζόν οι Ερυθρόλευκοι στον ημιτελικό νίκησαν την ΤΣΣΚΑ (69-52) και στον μεγάλο τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης (100-88).

Όπως τις δύο χρονιές που προαναφέραμε, έτσι και φέτος, οι Πειραιώτες πηγαίνουν στο Βελιγράδι ως το απόλυτο αουτσάιντερ, με τις στοιχηματικές εταιρίες να θεωρούν την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό ως το λιγότερο πιθανό σενάριο.

Συγκεκριμένα, οι στοιχηματικές προσφέρουν από 5.00 έως 5.50 την επιλογή να πάρει το βαρύτιμο τρόπαιο ο Ολυμπιακός, με τις εταιρίες να βλέπουν ως πρώτο φαβορί την Μπαρτσελόνα, που τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Η επιλογή να κατακτήσει τον τίτλο η Μπαρτσελόνα κινείται ανάμεσα στο 2.50 και 2.60, ενώ ακολουθεί η Αναντολού Εφές, η οποία προσφέρεται από το 3.55 έως το 3.75, ανάλογα την εταιρία. Τρίτο φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσφέρεται από το 4.50 έως το 5.10.

Δείτε τις σχετικές αποδόσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ