«Συναγερμός» στην Εφές με Λάρκιν εν όψει Ολυμπιακού

«Συναγερμός» στην Εφές με Λάρκιν εν όψει Ολυμπιακού

Ο Σέιν Λάρκιν αποχώρησε από το πρώτο ματς των playoffs στην Τουρκία με πρόβλημα στο γόνατο σημαίνοντας συναγερμό στην Εφές εν όψει Final Four.

H Eφές Αναντολού δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην την Καρσίγιακα στο πρώτο παιχνίδι των playoffs για την Τουρκία με 90-66, ωστόσο ένα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Σέιν Λάρκιν, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα στο γόνατο δημιουργώντας ακόμα ένα πρόβλημα για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από το παιχνίδι με ενοχλήσεις στο γόνατο και όπως είπε ο Τούρκος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα «ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό». Ακόμα θεωρείται δεδομένο πως Σέιν Λάρκιν δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι της σειρά των playoffs με την Καρσίγιακα την ερχόμενη Παρασκευή (13/5) στη Σμύρνη, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα κριθεί και η κατάσταση του εν όψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό για το Final Four της Euroleague.

O Λάρκιν έχει αγωνιστεί φέτος σε 37 παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έχοντας κατά μέσο όρο 14.6 πόντους, 5.3 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 18.9 βαθμούς ανά παιχνίδι στo PIR του και αποτελεί το βασικό γρανάζι της επίθεσης της τουρκικής ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ