Πέταξε ο Ολυμπιακός για Βελιγράδι (pics)

Πέταξε ο Ολυμπιακός για Βελιγράδι (pics)

Η αποστολή των ερυθρόλευκων πέταξε για το Βελιγράδι με προορισμό το Final Four και την Ευρωλίγκα!

Πέταξε… για το Final 4 ο Ολυμπιακός!

Η αποστολή των ερυθρόλευκων βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/5) στο «Ελ.Βενιζέλος» και από έκει αναχώρησε για το Βελιγράδι, εκεί όπου το απόγευμα της Πέμπτης (19/5,19.00) θα αντιμετωπίσει την Εφές Ανατολού στον πρώτο ημιτελικό.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πίεση που είχε η ομάδα ολη τη σεζόν και γύρισε τον χρόνο πίσω στον τίτλο του 2013.

«Ενθουσιασμένοι είμαστε δεν πρέπει να έχουμε την πίεση που είχαμε όλη τη χρονιά. Είναι σημαντικό γεγονός για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ένα τριήμερο που πρέπει να το χαρούμε και να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Θα έχουμε μεγάλη στήριξη του κόσμου.

Προετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, καταλαβαίνουν το μέγεθος της πρόκλησης αναλογιζόμενοι το μέγεθος της φανέλας που φοράμε θα παλέψουμε για κάθε κατοχή να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Είναι άλλοι παίκτες, άλλες συνθήκες. Έχουμε μόνο 3 παίκτες με εμπειρία Final 4. Πάντα η πρώτη ευκαιρία σου δημιουργεί ένα σοκ με την έννοια ότι είσαι στο επίκεντρο και προσπαθείς να το χειρίζεσαι. Κάνουμε μια προσπάθεια. Η ομάδα έχει ίδιο ενθουσιασμό με το 2013», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Τους παίκτες εκπρόσωπησε ένας από τους πιό έμπειρους παίκτες του ρόστερ. Φυσικά ο λόγος για τον Κώστα Σλούκα ο οποίος λίγον πριν οι Πειραιώτες αναχωρήσουν για την σερβική πρωτευούσα τόνισε τα εξής:

«Είναι μεγάλη επιτυχία για μας που βρισκόμαστε εδώ. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θέλουμε να πάμε στον τελικό, με τον κόσμο μας. Η Εφές είναι πολύ καλή ομάδα και πρωταθλήτρια, αλλά θα προσπαθήσουμε. Έχουμε καλές πιθανότητες να παλέψουμε και να βρεθούμε στον τελικό. Έχω την ίδια πίεση όπως σε κάθε Final 4. Είναι μεγάλη επιτυχία που είμαστε στην τετράδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν… καλοβλέπουμε τον τελικό. Όλοι έχουμε καταλάβει ότι μπορεί να μην έχουμε ξανά μια τέτοια ευκαιρία. Πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε».

Σε ο,τι αφορά τη στήριξη του κόσμου, ο διεθνής περιφερειακός ανέφερε: «Ο κόσμος μας, μας βοήθησε πολύ, είναι υποστηρικτικός. Είναι συγκλονιστικό το χειροκρότημα που πήραμε μετά το χαμένο Game 2 με τη Μονακό. Ελπίζω να είναι το ίδιο υποστηρικτικός και στο Βελιγράδι. Το πρώτο μου όνειρο έγινε πράξη, ελπίζω να έρθει και η κούπα και να γίνει και το δεύτερο όνειρό μου».

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βελιγράδι:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ