Μίσιτς: «Ελπίζω να τραγουδήσουμε πολύ φέτος…»

Μίσιτς: «Ελπίζω να τραγουδήσουμε πολύ φέτος…»

Ο Βασίλιε Μίσιτς αναφέρθηκε στην ευκαιρία που έχει να σηκώσει το τρόπαιο στην πατρίδα του, για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αλλά και για το περσινό... τραγούδι που ελπίζει να επαναληφθεί και φέτος.

Για την ευκαιρία του να κατακτήσει ξανά τη Euroleague, και μάλιστα αυτή τη φορά στη χώρα του, μίλησε ο Βασίλιε Μίσιτς, τονίζοντας πως είχε αναφέρει κάτι ανάλογο στον συμπαίκτη του Τιμπόρ Πλάις.

Παράλληλα, ο ηγέτης των Τούρκων αναφέρθηκε στο περσινό τραγούδι που είχε πει μετά την κατάκτηση του τροπαίου, επισημαίνοντας ότι ελπίζει να υπάρχει πολύ τραγούδι και φέτος.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλιε Μίσιτς:

Για το αν ετοιμάζεται να τραγουδήσει και φέτος, όπως έκανε πέρυσι μετά την κατάκτηση του τίτλου: «Αυτό το τραγούδι το είπα καταλάθος. Όμως, ελπίζω να τραγουδήσουμε πολύ φέτος».

Για την ευκαιρία που έχει να σηκώσει την κούπα στην πατρίδα του: «Το είχα πει πριν από λίγο καιρό, ότι ο Πλάις ήταν πολύ τυχερός που πέρυσι το σήκωσε στη χώρα του και στην πόλη του. Πριν από τέσσερα χρόνια είχα την ευκαιρία με τη Ζάλγκιρις, φέτος θα έχω τη 2η ευκαιρία μου. Ελπίζω να είναι πιο πετυχημένη».

Για το βραβείο του πρώτου σκόρερ της σεζόν: «Δεν το ήξερα μέχρι την μέρα που με ενημέρωσαν. Είναι κάτι όμορφο, ειδικά αν δείτε πώς αγωνίζομαι. Δεν κυνηγώ το σκοράρισμα. Είμαι χαρούμενος. Είναι άλλη μια απόδειξη πως αν δεν κυνηγήσεις κάτι, θα έρθει σε εσένα. Είναι μια εμπειρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ