Μιλάκνις: «Πρέπει να σταματήσουμε τον Σπανούλη»

Μιλάκνις: «Πρέπει να σταματήσουμε τον Σπανούλη»

Ο άσος της Ζαλγκίρις μίλησε για το παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής με τον Ολυμπιακό και έκανε ειδική μνεία στον αρχηγό των Πειραιωτών, Βασίλη Σπανούλη.

Στον αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Ευρωλίγκας, αναφέρθηκε ο άσος της Ζαλγκίρις, Αρτούρας Μιλάκνις.

Ο 31χρονος Λιθουανός χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και έκανε ειδική μνεία στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποτελεί το μεγάλο όπλο της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Παράλληλα, τόνισε ότι για να καταφέρει η Ζαλγκίρις να φύγει νικήτρια από το γήπεδο του Ολυμπιακού, θα πρέπει να κρατήσει τους Ερυθρόλευκους κάτω από τους 80 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ολυμπιακό: «Ο Σπανούλης είναι ο κύριος εκφραστής του παιχνιδιού τους, αλλά όλη η ομάδα είναι επικίνδυνη. Έχουν παίκτες για όλες τις θέσεις, υψηλού επιπέδου και καλούς αμυντικούς, όπου ο καθένας έχει τον ρόλο του και κάνει καλά τη δουλειά του. Με κάποιον τρόπο θα πρέπει να περιορίσουμε τον Σπανούλη, αλλά θα πρέπει να σταματήσουμε γενικά όλη την ομάδα».

Για το τι πρέπει να κάνει η Ζαλγκίρις για να φύγει νικήτρια από το ΣΕΦ: «Όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτό, όλα θα πρέπει να ξεκινήσουν από την άμυνα. Αυτό ήταν το κλειδί στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Γνωρίζουμε ότι δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να βάλουν πάνω από 80 πόντους. Μόνο τότε θα έχουμε πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε στον Πειραιά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά όλα θα πρέπει να ξεκινήσουν από την καλή άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ