«Βόμβα» της Ρεάλ – Κλειδώνει η μεγάλη επιστροφή στη Μαδρίτη

«Βόμβα» της Ρεάλ – Κλειδώνει η μεγάλη επιστροφή στη Μαδρίτη

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποτέλεσε μία από τις μεγάλες μεταγραφές της Αρμάνι Μιλάνο την τελευταία τριετία. Όταν οι Ιταλοί αποφάσισαν να ρίξουν πολύ χρήμα στην αγορά για να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα ανέβει στο πρώτο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου. Δεν το κατάφερε ποτέ.

Για τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ η μετακίνησή του στην ιταλική πόλη δεν συνοδεύτηκε με όλσα όσα φανταζόταν. Και αναζητεί, πια, και πάλι την ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να βρεθεί ξανά σε φάιναλ φορ και να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει κι αυτή από την πλευρά της τις επόμενες κινήσεις της. Κάνει τον σχεδιασμό της, τον οποίο ξεκίνησε την επομένη κιόλας του χαμένου τελικού της Euroleague. Και όπως όλα δείχνουν πλέον η πρώτη της κίνηση θα είναι η επιστροφή του Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Αντρεάνι, Ρεάλ και Σέρχιο έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία και ο Ισπανός γκαρντ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Μαδρίτη. Άλλωστε ο Σέρχι μένει ελεύθερος τις επόμενες μέρες και βρίσκεται στη λίστα με τους free agents της Euroleague οι οποίοι μπορεί να… αλλάξουν τα δεδομένα σε μια ομάδα.

Η Ρεάλ δεν έχασε καθόλου χρόνο και αναμένεται να τον πάρει πίσω, ξεκινώντας τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με μια ηχηρή μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ