Γουίλτζερ: «Δώσαμε εύκολους πόντους στη Ζαλγκίρις»

Γουίλτζερ: «Δώσαμε εύκολους πόντους στη Ζαλγκίρις»

Ο Καναδός φόργουορντ τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να επικεντρωθούν στις μάχες που έρχονται και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο πληγωμένος από τις πολλές απουσίες Ολυμπιακός, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις, με τους Λιθουανούς να επικρατούν στο ΣΕΦ με 86-85.

Ο Κάιλ Γουίλτζερ μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στους εύκολους πόντους που έδωσε ο Ολυμπιακούς στους παίκτες της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του παιχνιδιού. «Σκόραραν εύκολα, βρήκαν πόντους από επιθετικά ριμπάουντ και δεύτερες ευκαιρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Καναδός φόργουορντ τόνισε ότι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αφήσουν πίσω τους ό,τι συνέβη στο ματς με την Ζαλγκίρις και να επικεντρωθούν στα πλέι οφ, στα οποία άπαντες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Πρέπει να περιμένουμε και το επόμενο παιχνίδι. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τον αντίπαλό μας, αλλά το μυαλό μας είναι ήδη εκεί. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος θα είναι καλός. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να ακούσουμε τους προπονητές μας».

Για πολλά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός: «Πρέπει να το δουλέψουμε αυτό, σίγουρα. Δεν ξέρω γιατί κάναμε τόσα λάθη σήμερα, αλλά ξέρω πως το τεχνικό τιμ θα μας προετοιμάσει κατάλληλα για τα πλέι οφ. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνουμε τα μισά λάθη στα πλέι οφ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ