«Θρίλερ» με Πινέδα: Η άμεση αποχώρηση από τη Θέλτα και το γερό «πρέσινγκ» της ΑΕΚ

«Θρίλερ» με Πινέδα: Η άμεση αποχώρηση από τη Θέλτα και το γερό «πρέσινγκ» της ΑΕΚ

Όλα τα δεδομένα στη... δραματική υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Η διαφαινόμενη αποχώρηση του από τη Θέλτα και η μάχη που δίνει η ΑΕΚ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα. Παρότι η Θέλτα φέρεται να αξιώνει τουλάχιστον 5.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Μεξικανό μέσο, τα δεδομένα της υπόθεσης την υποχρεώνουν συνεχώς να κοιτάει όλο και πιο «χαμηλά».

Οι Ισπανοί δεν έχουν στα πλάνα τους τον 26χρονο μέσο, την ώρα που ο ίδιος ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει άμεσα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τον Ματίας Αλμέιδα να εξακολουθεί παράλληλα να τον έχει στην κορυφή της λίστας του για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών, με στόχο να… κόψει τη φόρα στο Μιλάνο

Τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση, αυτή της μεταγραφής του Λούκα Ντε Λα Τόρε στη Θέλτα, καθώς η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί και το τυπικό «αντίο» στον Πινέδα από τους ανθρώπους της ομάδας του Βίγκο.

Πως έχουν ωστόσο τα δεδομένα αυτή τη στιγμή πιο αναλυτικά; Η Θέλτα θέλει να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή για να αφήσει τον Πινέδα να αποχωρήσει. Ιδανικά μια πώληση που θα της φέρει ρευστό στα ταμεία της. Κάτι τέτοιο ωστόσο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο και ειδικά με το ποσό που φέρεται να ζητάει η ισπανική ομάδα.

Για την ΑΕΚ η υπόθεση έχει διαφορετικά δεδομένα. Ο Μεξικανός μέσος παραμένει ο διακαής πόθος του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή.

Υπό τις οδηγίες του 48χρονου κόουτς, ο 26χρονος παίκτης έκανε παπάδες στην Τσίβας, κερδίζοντας και το εισιτήριο για την La Liga.

Την ίδια ώρα, ένα από τα «όπλα» της ΑΕΚ είναι το γεγονός πως ο Πινέδα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Μεξικό, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης πάντως έχει γίνει ξεκάθαρο πως με τα τωρινά δεδομένα η πρόταση προς τη Θέλτα θα έχει να κάνει με δανεισμό του ποδοσφαιριστή, καθώς τα ποσά που έχουν βάλει στο τραπέζι οι Ισπανοί για την αγορά του 26χρονου είναι μέχρι στιγμής σε απαγορευτικά επίπεδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ