Εξελίξεις με Μιλιβόγεβιτς!

Εξελίξεις με Μιλιβόγεβιτς!

Τι λένε στην Αγγλία για το μέλλον του Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ποιές οι πιθανότητες να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας...

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την Κρίσταλ Πάλας, παρότι έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα. Τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν αναφορές συχνά πυκνά στο μέλλον του αρχηγού των Λονδρέζων, ενώ εμπλέκεται και το όνομα του Ολυμπιακού σε πολλά δημοσιεύματα.

Ο Σέρβος μέσος είναι ένας παίκτης που εκτός από τους Πειραιώτες έχει γραφτεί και για τη Φούλαμ, όπου είναι προπονητής ο Μάρκο Σίλβα, με τον οποίο συνεργάστηκε ο «Μίλι» στο λιμάνι για έναν χρόνο με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Όπως αναφέρουν στο Νησί λοιπόν, ο Πορτογάλος τεχνικός της Φούλαμ έβαλε μπροστά για την απόκτηση του και μάλιστα άμεσα, ώστε να τον έχει στη διάθεση του αρχές Αυγούστου που θα ξεκινήσει η Premier League.

Η Φούλαμ υπέβαλε, μετά από δική του παρότρυνση, αίτημα στην Κρίσταλ Πάλας για να μάθει για την διαθεσιμότητα του και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει η μεταγραφή μιας και έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα από τότε που ήρθε στην ομάδα ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Η προοπτική της Φούλαμ και του Σίλβα αρέσει στον Μιλιβόγεβιτς, ενώ είναι σημαντικό ότι και η Φούλαμ όπως η Πάλας είναι στο Λονδίνο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την παραμονή του Σέρβου στην Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ