Πάντερ: «Θέλω ΝΒΑ, αλλά μάλλον μένω Παρτιζάν»

Πάντερ: «Θέλω ΝΒΑ, αλλά μάλλον μένω Παρτιζάν»

Ο Κέβιν Πάντερ δήλωσε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ΝΒΑ αλλά κατα πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην Παρτιζάν. Το σχόλιο του για τον Ζοτς.

Ο γκαρντ της Παρτιζάν, Κέβιν Πάντερ, έκανε δηλώσεις και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που συνεργάζεται με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Λατρεύω να παίζω για αυτόν τον προπονητή, είναι απίστευτο. Είναι σπουδαίος. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που προπονεί και δεν θα το αντάλλαζα με τίποτα. Είμαι πολύ χαρούμενος να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του», τόνισε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοχρονιά με ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ – Όλο το πρόγραμμα της Euroleague

«Δεν κερδίσαμε τίποτα φέτος, αλλά ο βασικός στόχος ήταν να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα και τον πετύχαμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη νέα διοργάνωση και αν δουλέψουμε σωστά, μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλό», πρόσθεσε ο άλλοτε άσος του Λαυρίου, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ταυτόχρονα δήλωσε πως επιθυμεί να παίξει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες που μάλλον θα τον κάνουν να συνεχίσει στο Βελιγράδι.

«Για να είμαι ειλικρινής, πιθανότατα επιστρέφω στην Παρτιζάν. Το ΝΒΑ είναι πάντα ο πρώτος μου στόχος, αλλά είμαι χαρούμενος στην Παρτιζάν. Μου αρέσουν οι προκλήσεις που θα έχουμε τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ