«Ακυρο» από Πασκάλ στον Παναθηναϊκό – Συνεχίζει αλλού την καριέρα του

«Ακυρο» από Πασκάλ στον Παναθηναϊκό – Συνεχίζει αλλού την καριέρα του

Ο Έρικ Πάσκαλ ήταν ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, όμως ο Αμερικανός θα παραμείνει στο ΝΒΑ, αφού βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πολύ τις τελευταίες ώρες για να ενεργοποιήσει «βόμβα» από το ΝΒΑ και να κάνει δικό του τον Έρικ Πάσκαλ, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς ο πρώην παίκτης των Τζαζ και των Γουόριορς θα μείνει στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελούσε τον Νο. 1 στόχο του Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι προτιμούσε να συνεχίσει στο ΝΒΑ, αρκεί να βρει το συμβόλαιο που ήθελε. Κάτι που έγινε και έτσι ο Παναθηναϊκός οφείλει να κοιτάξει τις εναλλακτικές του για τη θέση «3».

Ο Πασκάλ είναι μόλις 26 ετών και ήταν δύσκολο να αφήσει τον μαγικό κόσμο για να έρθει στην Euroleague και τον Παναθηναϊκό, ειδικά από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον στο πρόσωπο του.

Πλέον, ο πρώην παίκτης των Γουόριορς οριστικά θα μείνει στις ΗΠΑ, χωρίς βέβαια προς το παρόν να έχει γίνει γνωστή η ομάδα που θα έχει τα δικαιώματα του τη νέα σεζόν, αλλά και χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της συμφωνίας που βρήκε.

Το τριφύλλι από την πλευρά του έχει ήδη έτοιμο plan b για τις θέσεις των φόργουορντ και τον 7ο ξένο που θα πλαισιώσει τους Νέιτ Ουόλτερς, Πάρις Λι, Άντριου Άντριους, Μάριους Γκριγκόνις, Ντέρικ Ουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις, που αποκτήθηκαν φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ