Βόμβα από τον Ολυμπιακό – Έκλεισε Ταρίκ Μπλακ (Vids)

Βόμβα από τον Ολυμπιακό – Έκλεισε Ταρίκ Μπλακ (Vids)

Στην... αγκαλιά του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ταρίκ Μπλακ!

Νέο μεταγραφικό μπαμ από τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες σαρώνουν το εφετινό καλοκαίρι, με τη μία… βόμβα να διαδέχεται την άλλη. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σκάναρε την αγορά και κατάφερε να κλείσει και τον Ταρίκ Μπλακ!

Ο Έλληνας τεχνικός είχε ξεχωρίσει κάποια ονόματα, με την περίπτωση του Ταρίκ Μπλακ να προκρίνεται τελικά από τους πρωταθλητές.

Ο 31άχρονος Αμερικανός θα έρθει να συμπληρώσει την τριάδα των σέντερ στην οποία ήδη υπάρχουν οι Μουσταφά Φαλ και Τζόελ Μπολομπόι.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και ο φάκελος με τις αποχωρήσεις

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο με άλλη μια σημαντική κίνηση. Ο Μπλακ κουβαλάει μπόλικες παραστάσεις από τα παρκέ της Ευρώπης και της ΗΠΑ και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ψηλό, με αθλητικές ικανότητες, που κουμπώνει άρτια στο παιχνίδι των ερυθρολεύκων.

Ο Μπλακ μετράει 220 συμμετοχές και 4.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ μ.ό. στο ΝΒΑ με τους Ρόκετς και τους Λέικερς, ενώ αγωνίστηκε στη Euroleague με τη φανέλα της Μακάμπι το 2018-2019.

Την περσινή σεζόν ο Μπλακ κατέκτησε το FIBA Europe Cup με την τουρκική Μπαχτσεσεχίρ, σημειώνοντας 7.6 πόντους και 4 ριμπάουντ στη διοργάνωση.

https://www.youtube.com/watch?v=tEKuTPYXuEA&ab_channel=AGHighlights

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ