Η τρομερή αποκάλυψη του Τζέιμς στον ΜακΚίσικ για τον Ντουράντ (vid)

Η τρομερή αποκάλυψη του Τζέιμς στον ΜακΚίσικ για τον Ντουράντ (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς ήταν καλεσμένος στο podcast Players Choice με «οικοδεσπότη» τον Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον ηγέτη της Μονακό να προχωρά σε μια τρομερή αποκάλυψη για τον Κέβιν Ντουράντ.

Ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε καλεσμένος στον… Σακιέλ ΜακΚίσικ για το podcast «Players Choice» και είπε αρκετά και άκρως ενδιαφέροντα. Φυσικά και η κουβέντα πήγε και στην φιλία του με τον Κέβιν Ντουράντ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο ηγετικός γκαρντ της Μονακό μάλιστα αναφέρθηκε και στο πως… έπεισε τον σούπερ σταρ των Νετς να έρθει στην Ευρώπη προκειμένου να παρακολουθήσεις τις «μάχες» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Γάλλους για τα play off της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Μπάιντεν για Ράσελ: «Ένας πρωταθλητής των πρωταθλητών»

«Όταν γύρισα στην Ευρώπη, συμφώνησα με τον KD πως όποιος τελειώσει νωρίτερα τις υποχρεώσεις του, θα πάει να δει τον άλλον στα playoffs. Όταν το πρότεινα, είχα στο μυαλό μου πως ο Ντουράντ θα έφτανε ως τους NBA Finals, επομένως θα πήγαινα στις ΗΠΑ να δω από κοντά τους Τελικούς. Οι Νετς ήταν… σκουπίδια κι άρχισαν να χάνουν. Τότε του τηλεφώνησα και του είπα: «Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό, έτσι; Θα έλθεις στα δικά μου playoffs». Κι εκείνος μου απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση»! Έπειτα από μια εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο πριν από τα playoffs της EuroLeague και μου είπε: «ΟΚ, θα είμαι εκεί σε μερικές εβδομάδες. Είμαστε καταδικασμένοι να χάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ