Μπάιντεν για Ράσελ: «Ένας πρωταθλητής των πρωταθλητών»

Μπάιντεν για Ράσελ: «Ένας πρωταθλητής των πρωταθλητών»

Αποχαιρετιστήρια δήλωση για τον Μπιλ Ράσελ έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Μπάιντεν και στάθηκε στο έργο του εντός και εκτός παρκέ.

Με την είδηση του χαμού του πρώην σούπερ σταρ του ΝΒΑ Μπίλ Ράσελ, όλο και περισσότεροι στέλνουν αποχαιρετιστήρια μηνύματα. Ένας από αυτούς ήταν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζόν Μπάιντεν.

Ο Μπάιντεν στάθηκε στην προσφορά του εντός και εκτός παρκέ και δήλωσε πως ο Ράσελ ήταν ο πρωταθλητής των πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπάρντι στον Ολυμπιακό – Αποκαλύψεις από την Ισπανία (Vids)

Αναλυτικά είπε:

«Η υπόσχεση της Αμερικής είναι να φερόμαστε και να μας φέρονται σαν ίσους σε όλη μας τη ζωή. Ποτέ δεν ανταποκριθήκαμε στο ακέραιο σε αυτή την υπόσχεση, αλλά ο Μπιλ Ράσελ διασφάλισε ότι δεν απομακρυνθήκαμε πολύ από αυτή. Αντιμετώπισε τον ρατσισμό και το μίσος σε κάθε τομέα της αμερικανικής ζωής, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ. Σε όλη του τη ζωή μάς ανάγκασε να αντικρίσουμε κατάματα σκληρές αλήθειες.

Και σήμερα πλέον, υπάρχουν γενιές Αμερικανών έχουν να λένε τι σήμαινε για αυτούς ένας άνθρωπος που αγωνιζόταν για την αναγκαιότητα ο καθένας να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Ο Μπιλ Ράσελ είναι ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία μας. Ένας πρωταθλητής των πρωταθλητών, ένας καλός άνθρωπος και ένας σπουδαίος Αμερικανός, που έκανε τα πάντα για να γίνει πράξη η υπόσχεση πως η Αμερική είναι για όλους τους Αμερικανούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ