Λούτσιτς: «Από αυτές τις ομάδες είχα προτάσεις»

Λούτσιτς: «Από αυτές τις ομάδες είχα προτάσεις»

Στην αποκάλυψη πως τέσσερις ομάδες της Euroleague είχαν επαφές μαζί του προχώρησε ο Βλαντίμιρ Λούτσιτς.

Πόλος έλξης φαίνεται πως είναι στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι της Euroleague ο φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου, Βλαντίμιρ Λούτσιτς.

Πιο συγκεκριμένα ο 33χρονος Σέρβος, αποκάλυψε πως είχε προτάσεις από Αναντολού Εφές, Φενέρμπαχτσε, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και Αρμάνι Μιλάνο, με τον ίδιο ωστόσο να ανανεώνει την συνεργασία του με τους Βαυαρούς μέχρι το 2025.

Διαβάστε επίσης: Μπολομπόι: «Καλύτεροι στον κόσμο οι οπαδοί του Ολυμπιακού» (vid)

«Είχα προτάσεις από τις Εφές, Φενέρμπαχτσε, Ζενίτ και Αρμάνι Μιλάνο. Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου απευθείας. Πιστεύω ότι δεν περίμεναν να ανανεώσω με την Μπάγερν Μονάχου εκείνον τον καιρό. Δεν είχα κάποια πρόταση από την Παρτίζαν. Ενδεχομένως, επειδή εκείνη την περίοδο δεν ήταν σίγουρη η συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, ενώ υπήρχαν και ορισμένες αμφιβολίες για το μπάτζετ. Όταν υπέγραψα στην Μπάγερν Μονάχου ήταν μεγάλη έκπληξη για πολύ κόσμο», δήλωσε αρχικά στο «Sportklub» ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη γερμανική ομάδα από το 2016.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της Παρτίζαν στην Ευρωλίγκα: «Η Παρτίζαν αξίζει εδώ και χρόνια να παίζει στην Ευρωλίγκα. Με την άφιξη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμορφώθηκε η ομάδα και το μπάτζετ και ελπίζων να κάνουν καλή ομάδα και να έχουν καλά αποτελέσματα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψαν στην Ευρωλίγκα. Επέτρεψαν εκεί που αξίζουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ