Πιάνει δουλειά ο Μποντιρόγκα – Αναλαμβάνει από την Τετάρτη τη θέση του Μπερτομέου

Πιάνει δουλειά ο Μποντιρόγκα – Αναλαμβάνει από την Τετάρτη τη θέση του Μπερτομέου

Από την ερχόμενη Τετάρτη (14/9) ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα θα αντικαταστήσει τον Τζόρντι Μπερτομέου και θα αναλάβει τα καθήκοντά του.

Τέλος εποχής για τον Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος από την ερχόμενη Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου θα αφήσει τη θέση του επικεφαλής της Euroleague έπειτα από 22 ολόκληρα χρόνια και θα την αφήσει για τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα που θα αναλάβει τα καθήκοντά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «δύναμη» που θα έχει ο 49χρονος θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν θα είναι ίδια με εκείνη που απολάμβανε ο Ισπανός παράγοντας, καθώς ουσιαστικά τον έλεγχο της λίγκας αναμένεται να τον έχουν τα ίδια τα κλαμπ.

Ο Μποντιρόγκα αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στη σύσφιξη των σχέσεων με τη FIBA και να μπορέσει να γεφυρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις σχέσεις των δύο πλευρών, οι οποίες ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Στο πλευρό του Σέρβου θα βρίσκεται ο Μάρσαλ Γκλίκμαν, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τη Euroleague ως στέλεχος ή σύμβουλος.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Μποντιρόγκα αναλαμβάνει θεσμικό ρόλο, καθώς το 2007 μέχρι το 2009 ανέλαβε τζένεραλ μάνατζερ της Βίρτους Ρόμα, ενώ για τέσσερα χρόνια (2011-15) διατέλεσε αντιπρόεδρος της Σερβική Ομοσπονδίας μπάσκετ, όντας παράλληλα και Πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της FIBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ