Μήτρου-Λονγκ: «Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε για το διαβατήριο, ο Ιτούδης με περιμένει»

Μήτρου-Λονγκ: «Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε για το διαβατήριο, ο Ιτούδης με περιμένει»

Ανυπόμονος να πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο δήλωσε ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή που θα πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο μετράει ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Ο ομογενής γκαρντ που φέτος θα φοράει τη φανέλα της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για την πορεία του διαβατηρίου του, καθώς πρόσθεσε πως ανυπομονεί να πάρει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο.

Μάλιστα, ο Μήτρου-Λονγκ δήλωσε ότι ήδη έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Ιτούδη, καθώς τοποθετήθηκε και για την παρουσία του στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»…

Διαβάστε επίσης: Πληρώνει το λάθος ο Σαββίδης – Ερχεται ο ατζέντης του Αουγκούστο, υπογράφει έως το 2026, με 4.000.000 €!

Αναλυτικά όσα είπε στο BasketNews:

«Νιώθω τέλεια που είμαι στην Ελλάδα. Είχα χρόνο να πάω στην Ακρόπολη. Το φαγητό είναι εκπληκτικό. Είναι όλα όσα μου είχε πει η μαμά μου. Όταν έρθει η ώρα που θα πάρω το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια μου θα είμαι ενθουσιασμένος, μην σας πω και εκστασιασμένος. Την ημέρα που θα γίνει επίσημο θα το βάλω κάπου σε ένα τραπέζι και θα το βγάλω φωτογραφία. Έτσι θα μάθετε όλοι πως είναι επίσημο.

Το ζήτημα με το διαβατήριο πάει καλά. Έχουμε κάνει ό,τι μπορούμε όσο αφορά τα χαρτιά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το θέμα. Ακούω πως υπάρχει πιθανότητα να το έχω πριν από το τέλος της σεζόν. Και σε αυτό ελπίζω».

Όσο για την κουβέντα που είχε με τον Ιτούδη: «Ο προπονητής είπε ότι ανυπομονεί πολύ να γίνω μέλος της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ