Πληρώνει το λάθος ο Σαββίδης – Ερχεται ο ατζέντης του Αουγκούστο, υπογράφει έως το 2026, με 4.000.000 €!

Πληρώνει το λάθος ο Σαββίδης – Ερχεται ο ατζέντης του Αουγκούστο, υπογράφει έως το 2026, με 4.000.000 €!

To10.gr αποκαλύπτει τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος πιθανότατα μένει στον ΠΑΟΚ με το μεγαλύτερο συμβόλαιο του ρόστερ.

Εκνευρίστηκαν κάποιοι στον ΠΑΟΚ από την αποκάλυψη που έκανε to10.gr, αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις του συλλόγου με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, για την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Βεβαίως, ο λόγος δεν ήταν η αποκάλυψη που έκανε to10.gr, αλλά το γεγονός ότι η άστοχη απόφαση του Ζοσέ Μπότο να προσπαθήσει να πετάξει εκτός κάδρου τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή, παραλίγο να τινάξει στον αέρα την παραμονή του Βραζιλιάνου μέσου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Δικέφαλος του Βορρά θα αναγκαστεί να πληρώσει πολύ περισσότερα χρήματα για να διατηρήσει στο ρόστερ του τον «πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή της ομάδας» κατά τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Καθώς οι άστοχοι χειρισμοί, προκάλεσαν νέα δεδομένα και στο οικονομικό σκέλος. Και δεν μιλάμε για ψίχουλ, αλλά για διαφορά που μπορεί να αγγίξει το εκατομμύριο στην 3ετία!

Πάμε όμως να δούμε ποιες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση… Κατ’ αρχάς να σημειώσουμε ότι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ξεκαθάρισε αμέσως ότι δεν υπήρχε θέμα να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο, χωρίς τον εκπρόσωπό του. Ξεκάθαρο και χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Ενημέρωσε, μάλιστα, πως εάν ο ΠΑΟΚ επέμενε, απλά δεν θα συζητούσε και τον Ιανουάριο θα ήταν ελεύθερος να υπογράψει όπου ήθελε. Καθώς η τρέχουσα συμφωνία εκπνέει το 2023.

Αποτέλεσμα; Ηδη εδώ και τρεις ημέρες ένας εκ των εκπροσώπων του βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εμφανίζεται να συζητάει με τον ΠΑΟΚ για τον 25χρονο μέσο. Μάλιστα, απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την Τούμπα, αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος έστειλε εισιτήρια και στον εκ Βραζιλίας ατζέντη του Αουγκούστο. Του ανθρώπου που θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στο να ολοκληρωθεί το deal.

Και για να μην αφήνουμε στην αγωνία τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι μία: Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κατά 99% θα παραμείνει στην Τούμπα. Και θα υπογράψει συμβόλαιο που θα τον «δένει» για πολλά χρόνια με τους Θεσσαλονικείς. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν η πρόταση του ΠΑΟΚ αφορά συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά, η αρχική πρόταση του ΠΑΟΚ αφορούσε επέκταση συμβολαίου 3,5 χρόνων, με ετήσιες απολαβές ύψους 900.000 €. Μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τον ποδοσφαιριστή.

Για την ακρίβεια, δεν συζητήθηκε καν, καθώς ήταν η προσφορά που του έκανε ο Μπότο, με όσα αναφέραμε παραπάνω. Στη νέα συζήτηση, τα ποσά είναι πολύ μεγαλύτερα. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συνολικές απολαβές του παίκτη θα ξεπεράσουν τα 4.000.000 εκατ. ευρώ για αυτά τα 3,5 χρόνια.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι με την άφιξη του εκ Βραζιλίας ατζέντη του Αουγκούστο, πιθανότατα την Κυριακή, θα υπάρξουν οι τελικές επαφές, για να διευθετηθούν και όλες οι λεπτομέρειες. Και επιθυμία του Δικεφάλου είναι μέχρι την Τρίτη (26/09) να έχουν πέσει και οι υπογραφές.

Για την ακρίβεια, λέγεται πως το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο έχει μπει από τον ίδιο τον Σαββίδη, ο οποίος αναγκάζεται να πληρώσει περισσότερα, λόγω των λάθος χειρισμών. Και τουλάχιστον θέλει όλα να γίνουν γρήγορα. Και όπως φαίνεται, θα γίνουν… Με τον Αουγκούστο να γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ