Νέος CEO Ευρωλίγκας: «Θα συναντηθούμε με FIBA, πρέπει να βρούμε λύσεις»

Νέος CEO Ευρωλίγκας: «Θα συναντηθούμε με FIBA, πρέπει να βρούμε λύσεις»

O Mάρσαλ Γκλίκμαν σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η Euroleague θα έχει συνάντηση με τη FIBA για το καλό του μπάσκετ.

Να βρεθεί μια χρυσή τομή ανάμεσα σε Euroleague και FIBA αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Ευρωλίγκας Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Ταυτόχρονα ανέφερε πως αυτή η συνάντηση είναι αναγκαία για το καλό του αθλήματος ώστε το ευρωπαϊκό μπάσκετ να ξεφύγει από τη δεκαετία του 1990 που βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι 29 ασίστ για 10 λάθη και το τρίποντο-φαρμάκι (45%, vids)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο πρόεδρος Ντέγιαν Μποντιρόγκα και εγώ θα συναντηθούμε με τη FIBA. Θα πρέπει να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου. Δεν πηγαίνω έχοντας στις… αποσκευές μου το παρελθόν. Είμαι ανοικτός σε κάθε συζήτηση. Όλοι ξέρουμε ότι η Ευρωλίγκα είναι μία ιδιωτική λίγκα και κύριά μου ευθύνη είναι οι μέτοχοι, οι ομάδες. Πιστεύω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση σε όλο το περιβάλλον του μπάσκετ, το οποίο είναι περίπλοκο και πολιτικό, θα έλεγα περισσότερο.

Θα πρέπει να βρούμε καινοτόμες λύσεις για το καλεντάρι. Ωστόσο, όχι μόνο για ό,τι αφορά τα “παράθυρα” των εθνικών ομάδων που είναι για έναν μήνα τον χρόνο, αλλά να βρούμε απαντήσεις για να βελτιώσουμε το σύστημα. Όλη η μπασκετική κοινότητα θα πρέπει να προσαρμοστεί στο 2022. Πιστεύω ότι πολλοί νομίζουν ότι ζούμε ακόμη στη δεκαετία του ’90. Όσον αφορά τις νέες αγορές. Προτεραιότητα για μένα είναι το Λονδίνο και το Παρίσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ