Ολυμπιακός: Τέταρτο φαβορί για την Euroleague με σούπερ απόδοση- Τι λένε οι στοιχηματικές

Ολυμπιακός: Τέταρτο φαβορί για την Euroleague με σούπερ απόδοση- Τι λένε οι στοιχηματικές

Το Ευρωμπάσκετ τελείωσε και όλα τα φώτα πέφτουν στη Euroleague. Ποιά ομάδα δίνουν φαβορί οι στοιχηματικές, η σούπερ απόδοση του Ολυμπιακού και ο Παναθηναϊκός

Η Euroleague μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει, αφού η πρεμιέρα γίνεται την επόμενη εβδομάδα. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ενισχυθεί σημαντικά και μοιάζουν πριν την έναρξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ικανοί να πάνε μακριά.

Οι μεν ερυθρόλευκοι που πέρσι έφτασαν μέχρι και το Final Four του Βελιγραδίου είναι ανάμεσα στα φαβορί για να επιστρέψουν, αλλά και για να κατακτήσουν την κούπα. Μάλιστα, η απόδοση για τον Ολυμπιακό είναι τουλάχιστον ελκυστική από τις στοιχηματικές, καθώς κυμαίνεται στο 9.00-10.00.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το 4ο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, πίσω από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και ακόμη πιο ενισχυμένη Εφές Αναντολού, που η απόδοση της είναι στο 4.00. Ο Εργκίν Αταμάν έχει στα χέρια του ένα πολύ σπουδαίο ρόστερ, απέκτησε τους Γουίλ Κλάιμπερν και Ακίλε Πολοναρα, ενώ έμειναν και οι Μίσιτς και Λάρκιν.

Μετά την τούρκικη ομάδα που πάει για το three-peat, είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα με αποδόσεις περίπου στο 4.50, ενώ πίσω από τον Ολυμπιακό στην 5η θέση είναι η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και του Νικ Καλάθη, που κι εκείνη έχει ρίξει πολλά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο που πέρασε.

Τέλος, όσον αφορά την έτερη ελληνική ομάδα, τον Παναθηναϊκό, παρότι προχώρησε σε ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και είναι σαφώς καλύτερος από πέρσι η απόδοση για να κατακτήσει τον τίτλο είναι στο 85.00-90.00 και είναι ο 12ος στη λίστα από τις 18 ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ