Αποθέωση Σβεντ για Μπαρτζώκα: «Είναι ένας εκ των κορυφαίων»

Αποθέωση Σβεντ για Μπαρτζώκα: «Είναι ένας εκ των κορυφαίων»

Ο Αλεξέι Σβεντ, τοποθέτησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, στην τριάδα με τους κορυφαίους προπονητές που έχει συνεργαστεί.

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Αλεξέι Σβεντ για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο 33χρονος γκαρντ, τοποθέτησε τον Έλληνα τεχνικό στην top τριάδα των προπονητών με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Την τριάδα πλαισιώνουν ο Ντέιβιντ Μπλαντ, ο οποίος είχε κάτσει επίσης στον «ερυθρόλευκο» πάγκο τη σεζόν 2018-2019 και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Διαβάστε περισσότερα: Μάικλ Τζόρνταν: Αυτή είναι η δική του κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών

«Μου άρεσε πολύ η δουλειά που έκανα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός προπονητής, εξαιρετικός ψυχολόγος, ενώ πολύ καλός προπονητής είναι και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Αν και ο τελευταίος έκανε πολύ σκληρές προπονήσεις. Αυτούς τους τρεις ξεχωρίζω για κορυφαίους προπονητές που έχω συνεργαστεί»

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον πρώην προπονητή του στην ΤΣΣΚΑ, Δημήτρη Ιτούδη, συγκρίνοντας τον με τον Εμίλ Ραΐκοβιτς που διαδέχθηκε τον Έλληνα τεχνικό.

«Πρόκειται για δύο διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Εμίλ επικοινωνεί περισσότερο με τους παίκτες, δίνει ελευθερίες και κάνει φίλους. Μπορείς να τον προσεγγίσεις εύκολα, να τους πει τη γνώμη σου και να συζητήσεις διάφορα. Ο Ιτούδης είναι διαφορετικός. Έχει τη δική του άποψη και δεν τον προσεγγίζεις εύκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ