Μπαρτζώκας: «Στόχος μας ήταν και παραμένει η κορυφή»

Μπαρτζώκας: «Στόχος μας ήταν και παραμένει η κορυφή»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε εν όψει της νέας σεζόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο στόχος των «ερυθρόλευκων» ήταν και παραμένει η κορυφή.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας του, εν όψει της νέας σεζόν και πλέον ετοιμάζεται για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από το Σούπερ Καπ το οποίο θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο (1-2/10).

Για την εκκίνηση της νέας σεζόν μίλησε και ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν θέσει οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και στο ειδικό… βάρος που έχει η ομάδα του, ώστε να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Διαβάστε επίσης: Παπανικολάου: «Να δουλέψουμε σκληρά για το νταμπλ»

«Η αποστολή μας φέτος είναι ακόμη πιο δύσκολη σε σχέση με πέρυσι και αυτό γιατί είμαστε οι εν δυνάμει πρωταθλητές Ελλάδος. Αυτό σημαίνει πως όλοι θα έχουν εξτρά κίνητρο να μας κερδίσουν, αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα έχουμε το… βάρος του να διατηρήσουμε τα κεκτημένα.  Επιπλέον, οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, κάτι που σημαίνει πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό.

Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν αλλάζει τον στόχο μας, που ήταν και παραμένει η κορυφή. Άλλωστε, όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν νοείται να στοχεύεις σε κάτι λιγότερο. Φέτος έχουμε φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, ‘χτίζοντας’ πάνω σε έναν βασικό κορμό, με στόχο να πρωταγωνιστήσουμε, όπως και πέρυσι, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή σεζόν, με υγεία και αθλητικό πνεύμα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ