Μουμπρού: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα πλέι οφ αυτή τη στιγμή»

Μουμπρού: «Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα πλέι οφ αυτή τη στιγμή»

Για την φετινή Euroleague έκανε δηλώσεις ο προπονητής της Βαλένθια Άλεξ Μουμπρού.

Η Βαλένθια επιστρέφει στην Euroleague με Ισπανικό «εμφύλιο» κόντρα στην Μπασκόνια και δηλώσεις για το ματς έκανε ο προπονητής της Άλεξ Μουμπρού.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς ενώ η ομάδα του δεν μπορεί να κοιτάει τα πλέι οφ την δεδομένη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Η ιδιαίτερη αναφορά του Μπελινέλι στον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινάμε τη σεζόν της Euroleague απέναντι σε μια ομάδα που είναι συνηθισμένη στη διοργάνωση. Έχουν καλή ομάδα και είχαν μια καλή προετοιμασία. Έχουν επίσης έναν προπονητή που μας ξέρει καλά και είμαι σίγουρος ότι θα μας δυσκολέψουν.

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για 40 λεπτά. Αυτό το παιχνίδι είναι αυτό στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε την Euroleague με το δεξί. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και όλα ξεκινούν από το να είμαστε ανταγωνιστικοί στην έδρα μας.

Πρέπει πάντα να έχουμε υψηλές φιλοδοξίες, αλλά να σκεφτόμαστε και την καθημερινότητα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα πλέι οφ αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν ακούγεται κλισέ, πρέπει να σκεφτούμε την Μπασκόνια και μετά σε μερικούς μήνες θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ