Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα κόντρα στη… μισή Ρεάλ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα κόντρα στη… μισή Ρεάλ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στη Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης των πολλών απουσιών και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί.

Πρεμιέρα κάνει στη Euroleague ο Παναθηναϊκός ο οποίος αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (21:00) και θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αφήνοντας πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Super Cup.

Οι Πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την κακή περσινή σεζόν και να αρχίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταξίδι τους προς το κυνήγι της πρώτης οκτάδας και την επιστροφή στα play-offs της διοργάνωσης.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα παρατάξει την ομάδα του σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον Νέιτ Γουόλτερς, που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί με την θλάση στον λαγονοψοΐτη.

Από την άλλη πλευρά, οι «μερένχες» βρίσκονται σε… χειρότερη κατάσταση καθώς ο Τσους Ματέο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρούντι Φερνάντεθ, Άνταμ Χάνγκα, Κάρλος Αλοθέν, Άντονι Ράντολφ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και τον ανέτοιμο Αλμπέρτο Αμπάλδε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ