Αταμάν: «Ο Αντετοκούνμπο μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα»

Αταμάν: «Ο Αντετοκούνμπο μου είπε πως θα ήθελε να παίξει για εμένα»

Την αποκάλυψη πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του είπε σε μία μεταξύ τους συζήτηση ότι θα ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του, έκανε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς στην Euroleague τα τελευταία χρόνια, έχοντας οδηγήσει την ομάδα του στην back to back κατάκτηση του τροπαίου τις δύο τελευταίες σεζόν.

Σύμφωνα με τον ίδιο και τα όσα δήλωσε πρόσφατα, στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Τουρκία, το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον πλησίασε και του αποκάλυψε πως θα ήθελε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του κάποια στιγμή στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο Αταμάν δήλωσε στο «S Sport»:

Διαβάστε επίσης: Το ranking της Euroleague: Δύο «ερυθρόλευκοι» στους δέκα καλύτερους!

«Ήρθε, λοιπόν και μου είπε: «Κόουτς, παίζεις εξαιρετικό μπάσκετ, θαυμάζω εσένα και την ομάδα σου. Είναι όνειρό μου να παίξω μια μέρα για εσένα» και του απάντησα: Σε περιμένω. Όπως όλοι οι παίκτες που ήρθαν στην Εφές, έτσι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ήταν ευπρόσδεκτος.

Είναι ωραίο ότι οι παίκτες θέλουν να παίξουν υπό τις οδηγίες μου. Στο τέλος της ημέρας, κάνουμε μια δουλειά που πρέπει να απολαμβάνουμε. Είχα μια όμορφη συζήτηση με τον Γιάννη. Μια μέρα θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι, βέβαια, γιατί στο μπάσκετ δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Όμως, νομίζω πως θα είμαι ο προπονητής του Γιάννη μετά την πορεία του στο ΝΒΑ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ